koupání mimina

13.06.2008

Ahoj všem těhulkám i maminkám. Mám otázečku ohledně koupání... Budete všechny kupovat vaničku nebo jen podložku do vany, nebo jak prostě budete koupat své drobečky. Moc děkuji za odpovědi, moc mi pomůžete... Chci najít tu nejlepší variantu. Děkujiiiiiiii :a:

Zdravim všechny maminky a miminka. Já osobně budu pořizovat kyblíček. Miminko se v něm cítí jako v bříšku a dobře si v něm ulevuje od prdíků. Je velmi lehký na přenášení a hlavně v něm má mimi bříško ponořené pod vodou. Ne jako ve vaničce. Teda pokud ji nenapustíte plnou.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak nevím ale mě to plně vyhovuje. žádný problém s tím nemáme. Osušku mám hozenou přes rameno a malého do ní zabalím a pak jem zvednu přebalovák a položím ho zabaleného v osušce.

ahojky,my pro malýho máme nachystanou normálně klasickou plastovou vaničku a lehátko.Dlouho sme vybírali,zda klasický látkový,molitanový nebo jak sou teď ty plastový-tvarovaný.Nakonec jsme koupili to plastový,tak snad bude v poho.

Ahojky, já vždycky koupala miminka ve vaničce. Mám koupenou molitanovou podložku, i klasické lehátko ( kovová konstrukce a plátýnko ), ale koupu nakonec tak, jak se koupalo v porodnici. Malého na přebalováku namydlím a umeju, přenesu do vaničky a tam opláchnu. Jen tak, bez podložky, zkrátka beze všeho. :-)

Ahoj, já chtěla koupat jen ve vaně s podložkou, ale pak jsem si řekla, že tu vaničku pro začátek stejně koupím, abych u vany nemusela po porodu klečet a hlavně protočíš míň vody. Takže dokud se prcek vejde do vaničky budu koupat ve vaničce.

tam muzu tak max v rychlosti oplachnou prdelku ale jinak mam vanicku na nozickach abych se nemusela ohybat a pres leto snad osadime vanu takze pak s prckem do velky vany

Ahoj,my zatím koupeme ve vaničce,nechce se mi nad vanou ohýbat.Ale až bude mrňka hodně cákat,tak pošupajdí do velký vany :s:

já kuopala malýho asi do 4 měsíce ve vaničce a pak už ve vaně zdálo se nám to lepší vanu máme nízkoale vaničku jsme dali do kuchyně a kuopali tam a pohoda:)

tak mi jsme koupili přebalovací pult s vaničkou a výpustnou hadičkou,takže doufám že se to osvědčí. :\x: Simona

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky