Prosim o RADU

Věroušek
13.06.2008

Muj tata mi dovezl postylku po me a brachovi. Neni nic extra ale celkem ujde. Chtela sem ji dat k tchyni nebo dolu do mistnosti aby v kazdym patre byla nejaka. Jenze nejaky lak nebo novy nater by ji urcite neuskodil. Je neco cim se ty postylky pro deticky mohou natirat?

ahoj Věroušku,my zrovna postýlku renovujeme ;) mám ji po mě.normálně jsme ji obrousili,a pak sme koupili barvu,na který je napsáno,že je nezávadná a je vhodná k nátěru hraček a věcí,se kterým přijde mimi do styku.pro jistotu sem se ještě ptala paní prodavačky a řikala,že tahle jo,že je to tam napsaný.tak sme jí vzali,dneska doděláme poslední finální nátěr a postýlka už bude čekat na Kubíčka :cc):

mám starou postýlku a chtěli jsme ji natřít znovu, ale lak, kterej je určený na dětský postýlky, tudíž nezávadný pro dětské olizování, stojí pomalu tolik, jako levná nová postýlka! Teď bych kecala, ale myslím, že cena té plechovky byla okolo 500Kč. Tak jsme raději koupili novou postýlku za 850Kč.

Věroušek

In reply to by marthy1

No ja si myslim, ze ten lak bude drazsi jak ta postylka. To bych asi radeji mela koupit tu rozkladaci co? No a na tuhle muzu dat ten mantinel a mit ji aspon dole na terase.

In reply to by Věroušek

vyjde okolo 700Kč v akci, takže jestli netrváš na tom, abys měla doma další pevnou postýlku, která se hůř skládá a nechceš utrácet tolik za nezávadný lak, tak si pořiď raději něco jinýho.
A teď jsem se ptala přítele a prý ten lak stál 380Kč, ale ještě se musí ošmirglovat ten starý lak z postýlky. Takže se omlouvám za špatné údaje :///:

Věroušek

In reply to by marthy1

No ja si myslim, ze ten lak bude drazsi jak ta postylka. To bych asi radeji mela koupit tu rozkladaci co? No a na tuhle muzu dat ten mantinel a mit ji aspon dole na terase.

jestli ji chces pretrit, tak ji stejne budes muset smirkovat a pak koupit nejaky nezavadny lak a napiplas se s tim. ja to budu mit stejne u nasich, ze rozlozi postylku po me a brachovi, kdyz tam prijedeme, aby melo mimi kde spat. je taky starsi, ale ja to vyrseim tim, ze tam dam mantinel kolem celeho a bude, nez se s tim takhle piplat. lak se neodlupuje, spise, je takovy zasly

:cc): :cc): :cc): To bude nejlepší zajet do Baumaxu nebo do OBI a nechat si tam poradit :one: !!!Nebo jestli máš šikulku manžílka,přítele nebo taťku,šlo by ji ještě možná osmirklovat úplně na hladko a byla by jako přírodní :qu: :ww: !!!Ale nevím v jakém je stavu :? :!k: . :a: :a: :a:

Věroušek

In reply to by ined77

Stav je celkem ok. Ale proste je na ni videt, ze uz je stara. Kdyby mi ji dal kdokoliv jinej, tak ji chtit nebudu ale ze je po me, tak k ni mam takovej cit trochu no

Určitě něco je, nejlepší bude se jít pozeptat přímo do predejny barvy - laky. Pak postýlku nafoť :-)

Věroušek

In reply to by Pavule

Tahle je uplne stara a nic moc. My uz konecne vymysleli pokoji(ten ti pak urcite nafotim). Postylku koupime cca asiza 4tis.sem vydela takovou aby se mi libila. Skrin nechame udelat nebude to stat moc penez. A doma mam komodu. Je uzka ale dlouha, tak na tu nechame udelat prebalovak presne podle mojich predstav a je to :qu: Sem moc stastna, ze sme to uz nejak vymysleli, bylo uz na case.

Věroušek

In reply to by Pavule

Bude to v barve visne. Chtela sem aby zdi byli zlutozelene a na nich nejake ty obrazky. A koberec sem porad nevedela jakou barvu. Ted se bojim aby to k sobe vse ladilo :O Jake by si dala barvy ty?

In reply to by Věroušek

Jo višeň je hezká, je mi známo :-) já ale budu tentorkát volit něco světlýho, protože tmavý máme celý barák.... Asi půjdu do olše..., nevím jak se rozhodnu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka