ANKETKA

ivka222
13.06.2008

Chtěla bych se zeptat jak jste přišli k mimi??jak dlouho jste museli snažílkovat aby jste měli miminko??prosím napište docela mně to zajímá :||): :||): :||):

15teho jsem uz byla tehu,ani jsme to takhle rychle necekali,ze se zadari :) :||): zadarilo a v nedeli budem 36tt

ahojky,tak my jsme mimi chtěli.někdy po 20.říjnu jsem dobrala poslední prášky a Kubíček se nám zadařil hned zhruba po měsíci,měsíci a půl.takže to byl fofr,to jsem ani nečekala.jen ještě aby mi těch 11týdnů do porodu uteklo a já už ho měla konečně u sebe :a:

Nám se to povedlo nečekaně v létě na dovolené, kde jsem si 2x zapomněla vzít antikoncepci a tak jsme si domu přivezli takový velký poklad. Mimi jsme jinak plánovali za rok až budu mít po státnicích - takže jsem státnice odložila a věnuji se malému.

tak já jsem otěhotněla po 2,5 letech snažení a to ještě díky umělému oplodnění,takže díky bohu za něj,začínáme 40.týden :-)

Poprvé jsem otěhotněla hned měsíc po vysazení antikoncepce, ale o miminko jsme v 8 týdnech přišli. Dali jsme si 3 měsíce pauzu na radu doktora, šli jsme do toho znovu. Podařilo se druhý měsíc a máme Filípka. Druhé miminko bylo trošku nečekané. Vysadila jsem ant. s tím, že se budeme snažit za 4-5 měsíců, ale praskl nám jeden jediný kondom, takže to bylo hned po měsíci a Honzíček se má narodit každou chvíli. :h:

my sme se snažili rok, to už sem to psychicky nezvládala, tak jsem šla ke gynekologovi a tam si postěžovala, že už se mi to zdá dlouho, no a on mi řekl, že se máme ještě 3 měsíce urputně snažit a že když nic, tak půjde muž na spermograf(nebo jak se tomu říká) byla jsem z toho nešťastná, už jsem si představovala jak mi doktoři řeknou, že nemůžeme mít dět a tak, dost sem to obrečela, no a za týden sem zjistila, že sem těhotná, už když jsem byla u toho dr. tak jsem byla. A teď mám krásnou 4 měsíční zdravou holčičku, jo a zapomněla jsem napsat, že se to povedlo po 3 měsících, co jsem dala výpověď ze zaměstnání - hodně stresu a nepříjemný šéf, někdy jsem ani nespala, no a našla jsem si jinou práci, která mě bavila a hned po měsíci se to povedlo

Tak my se snažili skoro 9 let bez úspěchu. Nakonec se nám to podařilo na třetí pokus IVF. A hned 2 najednou :e): :e): :c:

Nám se to povedlo hned na poprvé, potom co mi doktorka řekla, že sama neotěhotním, že ať se půl roku snažíme a pak to začnem řešit, o to větší to bylo překvápko, když jsem hned první měsíc otěhotněla...

dva měsíce po vysazení HA. A to ještě Pavlík vznikl z takovýho množství alkoholu, že se divíme, že to vůbec šlo :00: Myslím jak oplodnit, tak otěhotnět :s: Kdybysme se snažili někde v klidu v ložnici, tak by se nám tak krásný dítě určitě nepovedlo :c:

Ahoj,my jsme se snažili 3,5 roku a,pak mě doktor poslal na laparo...a měsíc po operaci to vyšlo,teď jsem ve 33tt :-) Eleonorka

ahoj, ja prasky nebrala uz asi 4 roky. s mym ex jsme spali bez ochrany porad a nic. kdyz jsme se dali dohromady s mym "tatkou" tak jsem mu rekla, ze neberu antikoncepci, tak jsme se vzdy chranili jinak.. jen jednou ne.... :D Tak asi to tak melo byt. Jsme hrozne stastni. Matysek je fakt to nejlepsi co nas mohlo potkat :-)

Ahojky, my se vlastně nesnažili. v té době jsem řešili poblémy, jestli spolu být či nebýt, ale ještě před tím naším řešením jsme se dohodli, že vysadím prášky a uvidíme. No a pak přišla krize a já čekala, ma Ms, abych prášky zase mohla začít brát. Nedočkala jsem se, ptže jsem byla těhotná, Donutilo nás to vše si vyříkat a zjistit, že bez sebe být prostě nemůžeme. Jo a to vše se odehrálo v jednom měsíci

u nás to byla poměrně kuriozita teď naposled. Měli jsme nějaké potížky s mužíčkem a tři měsíce jsme spolu nemluvili. A pak našeho dědečka odvezli do nemocnice a miláček mi volal, jestli prý nemůžem ty problémy odložit kvůli tomu všemu a věnovat se spíš dědovi. A tak jsme je odložili tak dokonale, že jsem otěhotněla hned na poprve. Jo a to se mě kamaradky, které věděli jak to u nás poslední tři měsíce funguje, ptaly s kým, že to mám. Tak že se to povedlo napoprvé a vzhledem k dvoum předešlím spont.potratům jsem už 10 týdnů doma. A musím zaťukat zatím vše v poho, i k těhu průkazce jsem se konečně dopracovala. Tak tak to bylo u nás.pa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nejhorší je, že na to člověk musí pořád myslet, viď? Já jsem kliďas a pohodář, z ničeho si velkou hlavu nedělám, ale samotnou mě překvapilo, jak jsem začala blbnout, když to první měsíc nevyšlo. Projela jsem na netu snad všechny stránky o snažilkování, začala měřit bazální teplotu... Prostě magor. :00: A těch testů, co jsem koupila, i když bylo jasný, že tam ještě nic nemůže být :P Tak přeju, ať se na tom počůraným proužku brzy dvě čárky objeví :\x:

My jsme se schodli na tom ze na jeden mesic vysadime prasky ale vubec jsme necekali ze se to povede a ja hnedka otehotnim.Jinak jsme si planovali ze si miminko udelame az tedka na jare.Kdyz se tedka ohlidnu zpatky tak jsem moc rada ze to vyslo v lete a ne tedka na jare.

Chtěla jsem mít vodnáře jako jsem já, pak si dělal manžel choutky na rybu jako je on a nakonec máme beránka :cc):

Věroušek

My sme si rekli, ze uz by sme mohli mit miminecko ale necekali sme, ze se nam to povede hned prvni mesic. Ale povedlo a jsme moooc stastny budouci rodice :qu: :\x: :c:
Jinak snazilkam drzim palecky :one: a urcite se nevzdavejte. Ono to nekdy proste urcite prijde. Jen kazdeho telo je na to pripravene jinak

tak ja se taky pridam. my se v podstate nesnazili takze nam to trvalo asi 8mesicu. rozhodli sme se vysadim prasky a budem cekat jestli nahodou to nekdy vyjde treba za rok dva. bylo nam to jedno. ale sme strasne stastni ze uz mame nase kuratko u sebe :a:

já to fakt neřešila. Říkala jsem si, jestli se to povede tak bude, že už kloučka mám a potom šíleným porodu...Manžel byl přes týden pracovně v Praze, vracel se navečer ve středu na otočku, takže vím, že hned napoprvý po vyndání antikoncepce to v tu středu vyšlo. Byla jsem úplně v šoku, že takhle rychle. Chtěla jsem druhé mimi, to určitě, zatím jsem měla dobrou práci, vše v pohodě, takže jsme o tom moc nepřemýšleli potom co jsem prožila (nejen z hlediska porodu). Takže já můžu potvrdit, že když se na to nemyslí, je to lepší. Ale je fakt, že jsem předtím večer běhala a brala vitamínovej komplex od pana primáře, protože jsem už trpěla chronickou únavou, tak mě to možná odplavilo ty jedy (dává to prej přepracovanejm právníkům a ty pak běhaj stovku pod deset, haha.)

ahojky my se nesnazili...malej se protlacil pres antikoncepci..nechapala jsem ale kdyz jsem se to dozvedela prvni to byl sok a pak hned hrozne teseni.. :) jsem stastna ze to tak dopadlo...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:\x: To je pro to, že na to moc myslíš a snažíš se. Mám hodně kamarádek, co moc chtěli a nedařilo se rok i dva a když jim doktor nakázal půl rok se nesnažit dát se do klidu, že jsou například oba v pořádku, tak jak na potvůrku se jim do měsíce podařilo mimi a fakt se jeden pár takhle snažil 2 roky.
Mám pocit, že je to z 90% o psychice. :ooo:
Já vysadila prášky v srpnu s tím, že bych chtěla moooc mimi.Fakt jsme se moc snažili i ovulační testy jsem si koupila. No a pak jsem si řekla po třech měsících, že je to blbost, co dělám. Protože po vánocích budu mít takové práce a budu pořád mimo republiku, že ybch nějaké těhotenské nevolnosti nezvládla. Pustila jsem to z hlavy a v listopadu jsem otěhotěněla. :cc): :dance:
Zní to fakt drsně, ale člověk se musí asi psychicky dát do pohody.
Vypozorovala sjem to už u 6 kamarádek, že dokud se snažily, tak nic a vážně ony se snažily proti mě děěěsně dlouho. A teprve když to pustiliy z hlavy, odjely na dovolenou a milovaly se pro to že měly chuť a ne pro to, že měly ovulaci, tak i "mimo" ovulaci najednou zjistily, že jsou těhotné:)Po roku po dvou co to nešlo

My sme sa o mimi vobec nesnazili. Takze Ti neviem povedat za kedy nám to vyslo:)) Je pravda, ze som flakala antikoncepciu. Ale som stastna, ze to takto dopadlo :\x:

Ahojky Ivko,my jsme se rozhodly,že to zkusím,ale že na to nebudeme spěchat.Až to bude tak to bude.No a hned první měsíc to vyšlo :dance: :dance: :dance:

Já jsem napoprvé otěhotněla druhý měsíc snažení, podruhé také druhý měsíc (ale to jsem záhy potratila) a napotřetí hned první měsíc. :one:

ivka222

tak já písnu hned první.staršího kluka jsem měla hned první měsíc,druhou holku jsem měla po roce snažení a Juráška po třech měsících urputného boje :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky