Novina

13.06.2008

Tak dneska se jdu hrdě do města pochlubit, že to budou dvě :girl: :girl: Tak snad se doktor nesplet!!!! To by byla ještě sranda! :c:

:cc): :cc): :cc): Moc gratuluji k holčičkám :k: :e): :k: :e): a chlubit se klidně běž :dance: ,máš čím :qu: :one: :c: !!!Přeji moc pěkný den :c: !!! :a: :a: :a:

Gratuluju a připojuju se k vám,čekáme taky dvě holčičky,když to nepřijde samo tak to vypadá že půjdu kolem 23.6 na vyvolání,teď jsem začala 37tt.Jak to zvládáte?Máte jednovaječný,nebo dvoj?Já se už hrozně těším až je budu mít u sebe :\x: :\x: Mějte se Simona :a:

In reply to by Kačice (neověřeno)

tak já mám doma 14-letého kluka,teď ke koncu už je to horší,jedna holčička se mi uložila pod žebry,takže to pořád bolí a ta bolest vystřeluje až do zad,nemůžu pořádně sedět,no ale už to mám za pár tak se těším že se budu moct pořádně hýbat.mám nahoře cca 13kg,ale pořád to stoupá,hlavně teď když jsem nervozní z toho kdy to přijde a jak budu rodit,tak pořád jím. :hu: Tak se zatím měj a klidně zas napiš.Simona :\x:

In reply to by Kačice (neověřeno)

můžeš mi dát prosím tě odkaz na to forum,dík.Holky měli do 30tt polohu na normální porod, první hlavičkou dolů a druhá nahoru, :00: potom se to změnilo a byli obě hlavičkou nahoru :00: ,ve 33tt se zas ta jedna otočila hlavičkou dolů :///: ,takže pokud se to nezmění tak bude přiroz.porod.Co se týče prvního těhu tak jsem přibrala jen 4kg,ale to jsem nebrala žádné vitamíny a taky jsem byla o hodně mladší.Bereš nějaké vitamíny? :\x: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka