Ahoj

13.06.2008

Ahoj holky, co tu strašíte :00: jaká byla noc, u nás hrůza děs, malá co hodinu řvala, a vstávali jsme už 5, bolelo ju bříško chudinku :§) , včera měla květák, tak už nikdy víc :spid:

ivka222

ahojky mončo,malej byl taky pořád vzhůru ale jemu asi lezou zuby i dr. říkal že má nateklé dásně a ještě dostal dzyganec tak to bylo ještě k tomu,ale teď spinká a pere ho jako blázen :'zz):

malý :O ...já dávala malé květákovou polívku a byla v pohodě?..i kedlubnovou...možná jsem tam toho neměla hodně :n: ...a už je dobrá, nepláče?
Dneska v noci asi bylo něco ve vzduchu, malá se mi furt převalovala, tak jsem ji dala ve tři ráno najíst, probrala se, nechtěla usnout a usla asi v pět, tak jsem se odebrala do loze ke svemu muži a on za chvili vstaval do práce...ale ještě jsem na chvíli zabrala

In reply to by Hanka H.

no já ji dala dvě takové malé růžičky s bramborem, no ráno ještě brečela poprděla ale už je klid, teď usnula tak jdu honem za ní :'zz): :'zz): :'zz): :'zz): :'zz):

Je,dneska je patek 13.Tak to nikam nejdu :!k: Noc stala taky za ho..mala se 2x vzbudila a mela pocit ze uz jako spat nee.Nakonec me vzbudila v 5 a od te doby nespim.

Ahoj,já jsem vzhůru od 4hodin,to se malá vzbudila na papání a před chvílí zase usnula,tak já vařím a peru a ted jsem sedla na chvíli k pc.ten květák mi ani nepřipomínej,nedávno jsem si ho dala já a malá pak asi 2hodiny v kuse brečela. :§)

ahojky, verča dneska spí nějak moc. Usnula po 8, vzbudila jsem ji v 1 na jídlo a pak se probudila v půl 5, v půl 6 jsem ji nechala znova odříhnout, protože se nějak vrtěla a ona si klidně usne dál. Já tady čumákuju, ale asi si ještě půjdu na chvilku lehnout. Jinak večer zase padnu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky