Zevrubná prohlídka

12.06.2008

Tak jsem si dnes při mazání dala záležet a prohlídla všechna možná místa, kde by se ty rudý mrchy mohly udělat, bláhově jsem si myslela, že je mám jen na pupku a na prsou...jsem to ale naivka...mám je všude kde se dá, od stehen, vnitřní, vnější i zadní strana, zadek, boky, pupek, prsa...se divím, že je nemám i na kotníkách, nebo na malíčku u ruky, ale co není může být...taky jsem si myslela, že zůstanou krásně růžovoučký a slaboučký, jako v den, co jsem je objevila a taky omyl, rudnou a rudnou... příště bude těhotnej chlap, ten je má od puberty snad všude, protože vyrost o 20cm za rok, tak jemu to neublíží :s:

jeeeeee žížo to je škodááááá.tak jsem si myslela,že zůstanem bez strií a ty jsi pěkný zrádce :!k: já ZATÍM (musím zaťukat) nikde nic,ale když to čtu jak se ti objevili všude tak jdu namazat i ty nohy,zadek a prostě i to okolo...já nechciiiii strie :§) můj chlap je má taky od malička :-) ale jenom na zádech....komplet celá záda má čárkovatý :!k:

In reply to by kacenka.03

Já byla v té naivní představě ještě minulý týden!!!!!! A byla jsem si jistá, že to nepopraská, poctivě mažu dvakrát denně a pupek skoro vždy, když jdu do koupelny, od 32. týdne mi pupek nějak neroste, a ono to stejně přišlo...teď když pribírám nejmíň za celý těhu...;

In reply to by zizalka19

no uvidíme tak za těch 14 dní :-) jdu hajat.dobrou noc.zítra se mi snad podaří přijít na dýlejc a pokecáme...mám milion novinec a žádný čas :( tak snad zítra... pa a pozdravuj Tesu abych nemusela psát zvlášť... :a:

Žížalko, vyhodíme zrcadla a budeme mít svatej klid....taky jsem dneska stála ve sprše a uplně jsem se svýho odrazu v zrcadle leka :-(

In reply to by zizalka19

to máš pravdu ;) normálě se ti musím přiznat, už jsem vzdala i holení....teda nohy a podpaží si holim. prostě se mi už nechce. představa, že si u toho polámu ruce, bude mi hrozit infarkt a ještě se pořežu :n: nene, kašlu na to a když tak mě oholí v porodnici. od čeho tam jsou,že :s:

In reply to by Tesa

:s: no já se ti musím pochlubit...v úterý jsme plánovali hezké odpoledne a pak véču a něsledně večer...no a já měla nohy jak stará babka...odrostlý lak a tak, myslela jsem si, že bude ošklivo, tak nazuju kecky, ale nebylo, tak jsem si dala sprchu, nohy odmáčela, oholila VŠUDE a pak se usušila a pustila do těch nohou...(páč na pedikúře měli plno), oškrábala, jsem jel, nehty upravila, opilovala, naleštila, kůžičku zastrkala a pak nalakovala....ale to mi trvalo přes hodinu a já byla spocená snad až na konečkách vlasů...takže znova sprcha.... no že já se na to nevyprdla :s:

In reply to by zizalka19

to jsi šikula :one: stačí jediná večeře :s: já si musela od minulý pedikúry upravit nehty, protože mi je pani nechala nějak moc dlouhý a byl na ně děsnej pohled....no a ještě jsem je nalákla, ale pro jistotu bezbarvym lakem, aby nebyly vidět ty nedostatky :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka