Docela mu to šmakovalo♥

12.06.2008

Holky, dneska babička zkoušela dát Míšovi 3 lžičky přesnídávky a koukejte, tak z toho byl vyjevenej :s: Ale je ještě brzo mu to dávat.....jen to zkoušela a Míša má ještě čas :h:

je nádhernej!!!!!!! a klidně bych mu občas něco takovýho dala. Maličkej se naučí, že je na světě spousta chutí. Ne jen mlíčko. A zvykne si dřív než začne přemýšlet, co mu chutná a co ne. :s:

In reply to by PETRUSE333

Peťo nedělám!!!!! Ráno vypije 2 flašky ( 250 ml) ohřátýho přislazenýho mlíčka a k tomu misku piškotů, nebo corn flakes. A pak přes den papá všechno co dostane. Není nic, co by nejedla, nebo jí nechutnalo. A jsme naprosto zdraví ( ťuk, ťuk, ťuk )

Ahoj Petru, ten má vlásků, a přsnídávka mu chutnala. Já jsem vložila pár fotek do fotogalerie, mě to do mého blogu prostě nejde.

Ahojky, je moc krásnej a jak se na tu dobrotu řehtá..:-) Ale ještě mu to nedávejte, nebo se ti vyprdne na mlíčko, když existují takový sladký dobroty..:-) Já už se moc těším až budeme s malou baštit, ona se totiž strašně hyhňá když jím já, tak si to asi užijeme..:-)

to chutnalo :a\|: ...jak pěkně otvírá pusinku na lžičku :one: ...a proč brzy?..vždyť už měl čtyři měsíce, já malé taky dávala přesnídávku ve čtyřech měsících...ale ne každý den, to zas ne,...ale občas jo:-)...aby si zvykala :ww:

To se nedivím, že mu šmakovala, vždyť tam jsou samé dobrůtky :c: . To já zítra poprvé připravím Justýnce mrkvičku, tak jsem na to taky zvědavá :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Gábi, on bl jen trošku vyjevenej, když tam měl toho v pusince hodně, ale jinak mu to šmakovalo ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka