Jsem tu !

12.06.2008

Zuzko !!! máš u mne píííívo!!! :-) Petruse333!!! Až budeš psát Nyx, moc ji ode mne pozdravuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo a jinak: my hlásíme stav stále 2v1 :\/:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Reno!! Mě by se chtělo, ale mladýmu se nechce. Ten se asi narodí až bude mět jít do školky :-)

In reply to by Boža

Já vím, že to těšení musí být k nevydržení :h: , ale mě se najednou po tom bříšku tak zastesklo :( Takže ti ty poslední hodiny nebo dny fakt závidím. Tak a´t ti to rychle utíká :one:

Božo, šupej rodit, ať se ten seznam posune :s:
holka, mě je taky dneska uplně příšerně, soucítím s tebou. tak snad se ti bobeček malej už rozhoupe a začne se klubat ven ;)

In reply to by Tesa

Ahojky Teso!!!!! Dneska jsem se činila, aby se něco přihodilo :s: tak jsem zvědavá. Dnešní kritické ráno ( holky pryč a spící děda = kam s Natálkou) jsme překonali. Teď by se to hodilo teď, nebo až ráno. Ať dědečka nebudíme a malou nestěhujem v noci :s: ale už aby to bylo!!!!! Soucítím i já s Tebou - už je to strašný!!!!!! :s:

Ahojky Boženko, tak Peťka se nám už Nellinky dočkala....měla by mi dneska ještě volat, ale určo jí budu psát. A co Ty?

Ahojky Boži no to jsem ráda žes přišla, všichni mizej, zrádcové :( a zrovna když ten můj poklad tak krásně spinká.. Jak to zvládáš?

In reply to by Meg1

Ahoj Meg!! Máš krásnou ikonku!!! :-) Zvládám, nezvládám. Už je to dlouhý, všechno bolí a špatně se mi sedí. Ráno jsme byli na pořádně dlouhý procházce, po obědě jsem si dala pěkně horkou vanu, odpoledne se proběhla za Natálkou po hřišti.... a pořád držím pohromadě :-(

In reply to by Boža

Děkuju, malý se učil řídit a bylo slunečno, tak na to potřeboval polarizované brýle a taťka mu pučil svoje :s: No psala jsi že už máš hlavičku mezi nohama. V tom by byl čert, aby jsi po tom všem neporodila }:) :||): já když si na ty poslední dny a týdny vzpomenu, tak se mě do druhého ani nechce :cc): ale na to máme času dost, navím mám teď nejdokonalejší antikoncepci :s:

In reply to by Meg1

včera jsem něco zahlídla, ale pak už jsem se do Tvého blogu nevracela. Tak pojeď za námi. Tady je taky hezky a s taťkou se zas uvidíte. S mláďátkem Ti to uteče jako voda :-) Kde v Čechách budeš??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka