Holky, pomooooooooooooooc

12.06.2008

Holky pomoc...po koupání jsem Elišce dala papání ( přes den kojím, jednou denně-po koupání dávám Sunar), takže Sunar, měla ho vypitý mooc rychle, moc hltala, mezitím s ei zakuckala. Taky tlačila o 106, tak jsem jí optarně přebalila :cc): a taky mi něco ublinkla. Pak už byla, jako vždy, unavená tak jsem jí uspala a ona se najednou pozvracela, a to fakt. Tohle blinkání nebylo, normálně s ejendou pozvracela a hlen v tom. Tak nevím. :? Plašit nechci, to bylo zřejmě z toho, že to tak zhltla :a\|: ...kdybyb byla nemocná, měla by teplotku a zvracela by víc, častěji, že?...díky vám za odpovědi :a:

Ten hlen jsou soplíky.Nejspíš je malinko zahleněná.Neboj taky mě to poprvé vyplašilo,že se nám po krknutí táhl dlouhý hustý hlen,tak volám do nemocnice a říkám co se stalo a co to je a byla jsem uklidněna,že je to rýmička:-)))

A dala jsi jí odkrknout? Třeba jí to tam prostě jen tlačilo, mě se takhle malej vždycky pozvracel po kojení v leže a já nikdy nevěděla proč, pak jsem se někde dočetla, že při kojení v leže by k tobě mělo být mimi také na boku a ejhle od té doby se nepozvracel. Prostě mu to tam špatně procházelo a tak mi to vracel zpět.

To ti jako vadi ten hlen?To je normalni.Terka taky kdyz to vyblila az se to krapet natravilo tak to bylo soploviny :sick: Jednou me tak poblila ze me to nateklo az do kalhotek :!k: :!k: :!k: Zkus ji dat jeste trochu mlicka at doplni mezeru.Jinak se ti za chvili vzbudi a bude mit hlad :§)

In reply to by Zuzana.Picmouse

:sick: Ahoj Zuzo,taky mě pěkně poblila, to fakt, no hnus. Ten hlen mi neva, jen , že jsme ho viděla u ní poprvé, takže trochu zmatenost :( ..jinak už spí, byla kantare, takže to vidím, že jí vzbudím na kojení až půjdu spát. Já jí pak zkoušela ještě dát, ale nechtěla, jen si pohrávala :a\|: , tak jí to asi stačilo :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka