:-((((((((((((((((((((

11.06.2008

Tak Ostrava hlásí bouřku a něco se táhne nějaká černota tak jsem zvědavá co z toho bude:-)

Prostějov hlásí také černotu, několikrát zahřmělo a vítr tu bouřku rozehnal, ale zase se to sem žene.

In reply to by jitka

Cauky Jiti,
ted se normalne z okna koukam KDE tu cernotu vidis .... a jo - mas pravdu - divam se totiz z "blbeho" okna - z obyvaku vidim kulovy, ale z kuchyne se to fakt uz zene!!!!
Jsi v praci nebo doma?
SHARANE

Ahojky tak v Zubří je od rána krásně a dusno.Akorád ted se zvednul vítr a začíná se zatahovat hlavně, že mám na zahradě dvě pračky prádla doufám, že mi to snihne uschnout. :§) :§) :§)

In reply to by lucinka 105

:!k: :!k: :!k: ale jáse nesměju.Tak doufám,že ti to zase nezmokne to je na zlost.Já to znám máme jne francouzské okno takže už mi mnohdy taky prádlo zmoklo.No jo májové počasí dělá si chce :dance:

In reply to by omites

No pořád lepší než když nevíš co a jak.Chtela jsem jít k našim a k dr.mám ji zarohem jao k pediatričce,ale copak se mi tam ce když nevím zda bude lít nebo nebude lít :n: tak raděj kdyby lilo a u nás ted bylo hodně dlouho hezky dusno tak by to chtělo :qu:

Jsem se dneska vzbudila a tady už bylo mokro (Tábor) a teplota pěkně klesla... Jen doufám, že by o víkendu mohlo zasvítit sluníčko, když už budu moct ven a taky bych chtěla vyprat povlečení, tak aby mi hned uschlo :-P jinak to budu mít roztahané po celém bytě. Chtěla bych oprat i ty povlaky na matrace.

U nás už to bylo, asi to jde k vám! Byla to pořádna bouřka a průtrž mračen, ale naštěstí jen chvíli!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka