5 týdnů úplně jinýho života :o)

12.06.2008

Už jen týden do konce toho proklatýho šestinedělí... zatím musím přiznat, že si to mateřství teda nijak extra neužívám... každou volnou chvilku, kdy se mi podaří toho mýho hladovýho kolikama trpícího potomka uspat věnuju práci a občas sobě (jakože si 20 minut zaposiluju, aby mi konečně splasklo to vytahaný panděro...).
Sice chvíle, kdy se ten můj koblížek na mě usměje, jsou k nezaplacení, ale daně jsou opět za dveřmi a k tomu už mě zase klienti uhání o čtvrtletní výsledovky...
Našemu bio otci opět otrnulo a jeho počáteční nadšení opadlo... Stav? Stálou práci nemá, stěhovat se nehodlá a už za námi i přestal chodit... Ne, že by mi to extra vadilo...
Mějte se krásně a pozdravuje ty svoje pupíky, případně mrňousky... :)

Ahojky, taky máš krásnýho kloučka. Ještě ten jeden týden holky a všechno už bude skrz mateřství prý jen lepší a lepší. Nám taky ze začátku nešlo kojit, ale už jsme se zlepšili, asi to bylo těma 4ma dny, kdy jsem kojila každý 2hodiny, ve dne v noci. :cc): a dudlíka ne a ne :n:

Krasny fotecky! Krystufek i ty na nich vypadate strasne rozkosne a spokojene! I pres ty vsechny utrapy! Jsi sqela mama Jiti!

:-/) Bio otci bych nejradeji za tebe nakopala nekam, aby se vzpamatoval! Je to vul a vubec nevi, o co prichazi! Mozna na to jednoho krasnyho dne prijde, ale to uz muze byt pozde - vid? Promin, ja vim, ze je to tvoje soukromi a ciste tvoje vec, ale me to uplne vytaci a drazdi na maximum, kdyz vidim, jaxou lidi nezodpovedni!... no nic...

A co se briska tyce - ja uz mam svoji puvodni vahu zpatky ale pupik taky stale povoleny, jenze mi v nemocnici zakazali brisko posilovat jeste nejakych par mesicu a pak jen pozvolna zacinat, takze jsem smirena s tim, ze si na hezke brisko jeste budu muset pockat. Ale je mi v podstate fuk, at ostatni klidne vidi, ze tu nasi drndusku neprinesl cap :s: :s: :s:

Ahojky Kytii....tak to jsme na tom úplně stejně. Taky mám týden do konce šestinedělí, stále jsem se ještě nezbavila očistků a bříško taky není dle mých představ, co je však horší, v noci mě vždy bolí jizva po císaři, ale ta uvnitř, na děloze. Když se zvedám k malýmu, pálí to jako čert a dole břicho na dotek bolí stále. Mám problém s kalhotama, vždy knoflík přijde akorát na to bolestové místo. Malej by byl nejraději celý den přisátej k prsu, odpoledne ho na dvě hoďky vozí babička , tak to stihnu sotva napsat se starším synem úkoly, něco uvařit a pracovat. O domácnosti raději ani nemluvím....S prací je to horší, nestíhám a taky se to i odrazilo na prodeji ( máme internetový obchod ),nehledě na to, že nemůžu zvedat telefony, jelikož vždy zákazníci volají, když to skutečně nejde. Tak jen emaily, ale spousta lidí stále volá.... ještě kotě k tomu, to je taky práce navíc. Doufám, že se to nějak ustálí a bude více času. Zatím mi přijde, že nic jiného nedělám, než kojím a uspávám. Je to vyčerpávající. Tak hlavu vzhůru, bude líp ! Ten malej uzlíček za to stojí ! :one:

In reply to by Johanna

to jo :)
taky mám furt závaží na prsu :)
včera jsem si půjčila koala baby vak a dopoledne jsem ho v tom vláčela... nakojila jsem, on v tom usnul a ležel na mě a já měla volný ruce, tak jsem i něco zaúčtovala...
odpoledne mi usnul, tak jsem sem vlezla a před chvílí jsem se přemluvila, že to musím využít ekonomičtěji, tak jsem si zase zacvičila, dala prát prádlo a teď se vrhnu na žehličku :)
Držme si palce... musíme to zvládnout :)

Ten vas tatinek je teda peknej ko..........spatnej tatinek.No hglavne ze se dokazes postarat nejsen na nem zavisla na ko......spatnym tatinkovi :one:

Ahoj, tak ty si teda nezmar, tolik toho zvládat. Malý je moc šikovný a jeho maminka ještě šikovnější. Mějte se krásně a Erička posílá Kryštůvkovi pusinku. papa Renča a Erča

In reply to by Kytiii

no jo to je třeba vědět :s:
6-ti letý synoveček jak byl na návštěvě tak se nenápadně koukl na Eričku (když jsem ji přebalovala) a řekl, tak fakt je to holka a 3-letý se ptal, jestli už jí nemůže narůst pindík :///:

In reply to by Karoline

Jako, aby si na něj ostatní holčiny daly pozor? :)
Bio otec = biologický otec Kryštofka (můj přítel ani manžel to není, tak jak jinak mu mám říkat? :) )
Jmenuje se Lukáš Mach - mimochodem :)
a jeho fotka je v mým blogu v minulým článečku - to totiž ještě předstíral zájem :)

a i přes ty všechny starosti vypadáš jako moc spokojená mamka!!! malej je nádhernej! držim palce ať to všechno zvládněš....

In reply to by veganlove

musím říct, že víkendy si opravdu užívám... nepracuju a rodina mi dost pomáhá... hlavně moje mamka, děda a brácha... člověk si pročistí hlavu, načerpá síly... a Kryštofek na chatě výborně spí - čerstvý vzduch udělá svoje :)
... blbnem v bazénu a v pátek jsem dokonce vyrazila na kolo a dala svých prvních potěhotenských 20 km...

In reply to by veganlove

to teda :)
kolo a lyže mi chyběly úplně ze všeho nejvíc... na lyže si teda ještě počkám :)
... fyzička se pomalu zlepšuje, ale to vytahaný břicho ne a ne zalézt :(

Ahoj Kytíí, prcek je krásný. Vím, že to určitě nemáš jednoduchý a obdivuju tě, že to všechno zvládáš. Držím palce, aby se prcek, co nejdříve dostal do nějakého rytmu a moc tě nezlobil :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

na jídlo mám novej fígl... :) do teď, když jsem si chtěla udělat něco k zasycení, musela jsem z hlavy vytěsnit ten jeho srdcervoucí pláč... včera jsem si od kámošky půjčila ten koala baby vak... sice v nšm nevydrží dlouho, ale na přípravu jídla ano a když kojím nebo krmím z lahvičky, tak mám hned volnou ruku a i to se počítá :)
holt je to maminčin mazlík...
posilovat fakt musím - po porodu mám dole 10 kilo, ale 7 mi ještě do původní váhy zbývá a vůbec to neleze dolů :(
...a chlap mi fakt chybí... člověk by pak nemusel být v neustálém kolotoči přebalování a krmení... zase takhle vidím, že se to dá zvládnout i bez něj...

Hlavně klídeček! Jsi šikula, že to takhle všechno zvládáš!! Mimíska máš krásnýho.. tak buď šťastná.. a hlavně si udělej čas pro sebe.. Nejdůležitější jsi ty a tvoje mimi..
A šestinedělí sice bude za tebou.. ale nic moc se nezmění!! Tak hlavně mysli na to.. aby sis užívala i tyhle první týdny.. i když nejsou zrovna jednoduchý!!! :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky