Co vyvedla moje láska.. PĚKNEJ MASAKR!!!!

12.06.2008

Asi před hodinou jsme měli úžasnou nehodu! :w: :w: :w: Když jsem stahovala fotky do PC, bobek byl v kočárku na dvoře a chodila jsem ho kontrolovat.., hrál si a byl spokojenej.. až mi to bylo podezřelý,.. protože na vycházce před tím několikrát plakal.. a skoro nespal.. tak jsem si říkala, (jen ze srandy) že se asi pokadil.. :-) ..on si v tom totiž rád hoví .. a opravdu :w: POKADIL SE !!!! A TO JE HOOODNĚ SLABÝ VÝRAZ! Tohle jsem ještě nezažila!!! Měl to zkrs VŠECHNO oblečení :00: (a to toho na sobě neměl málo) a měl to omatlaný OD PATIČKY až po ramínko! :w: Já nechápala :n: :w: :w: :w: A smrdělo to jak kvasnice! :n: :pig: Ale ten Mazec! Než jsem vymyslela jak sundat to bodýčko.. který se sundavá přes hlavičku!!! To body bylo samý h...o!!! Čistila jsem ho ubrouskama pěkně dlouho a když jsem mu jen tak přejela ubrouskem po páteři, krku.... ŽLUTO!!! A to ani nebylo vidět.. že to má na těch místech zakydaný taky.! Myslela jsem, že když už ho utírám celýho, tak celýho.. a on to měl prostě všude! Sprchovala jsem ho pak ve vaně a on z toho nechápal.. :s: ale po chvilce se mu to moc libilo. Ten proud vody byla pro něj šokovka.. a pěkně vykulil očka!! A koukal na mě.. jak kdybych mu chtěla udělat něco špatného!! :cc):
No a nakonec se ulevilo oboum!! :h: :00:
Tak!!! :!k: A my už dneska máme vykoupáno :-) :s: :one: !!!
PS: Ty fotky jsou jen pro ilustraci, jak asi umí valit očka :00: a jakej je to jinak andílek :!k: :cc): :q:

Tak to je šikula :\x: . Je moc pěkný, má nádherný kukuč a vlásky :h: .
Erička se mi takhle pokakala, že to prosáklo i na lehačku a smála se dlouho, až mi to bylo podezřelé a já jsem pak musela prát i ji a od té doby nekaká nikde jinde než na ní. No jo, jsou to naše zlatíčka :e): , i když někdy ta jejich kašiška v plenkách není zrovna voňavá :00: :e): :one:

:) Velmi podobnou katastrofu jsme zažili včera... Kryštofek 4 dny nekadil a mě už ho bylo líto, jak se pořád kroutil a smradlavě prděl... a najednou včera - to to s ním bylo zvlášť na palici - po půl hodině úpornýho tlačení se zesral tak, že mu to lezlo skrz gumičky pampersek a nebylo zbytí - musel jít pod sprchu, ale ani ten proud si s tou mazlavou srágorou nevěděl rady... vzala jsem na něj poprvé v životě mýdlo... :) a to zabralo... :)
Máš fakt klučinu k sežrání!!!

to mi nedelej..ja jsem z nej uplne vydrena fatk..nemuzu se na nej vinadivat..prijdu si jak uchyl..protoze furt na nej cucim..je bombastickej proste ... jsem z nej skoro tak hotova jako z toho svojeho drobecka..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky