naušničky

12.06.2008

Ahoj holky, tak jsme 31.května měly křtiny a dostaly jsme od kmotry naušničky, moc mi je ale nejde vyfotit. Přikládám i fotku dorty a Eričky.

Cau Renco81!
Moc vam gratulujeme ke krtinam!!!!!! Ericce to mooooooooooc slusi a ma krasne nausnicky - no uz je to velka slecna!
My krtiny taky zvazujeme - jeste to neni ale 100%tni.
Ted me tak napadlo - ciste teoreticky: kdyz by sel male za kmotra muz - jake by mela druhe jmeno???? :s: A jde to vubec? Ted se ptam zcela vazne .... sem z toho nejaka zmatena.
V pripade, ze bych se takto rozhodla, muzu Te prosim kontaktovat o blizsi podrobnosti ohledne krtin?????????????????
Diky za odpoved:
SHARANE

In reply to by sharane

Ahoj Šárko, jméno se nemusí dávat podle kmotry, ale podle nějakého svatého, takže klučičí jméno opravdu mít nemusí :s: Naše kmotra se jmenuje Anička a Erika má druhé jméno Marie. Druhé jméno má sice kmotra Marie, ale já taky(já to mám podle babičky), takže jsme neměli nad čím uvažovat. Kdyby si něco chtěla vědět, tak klidně pisni, co budu vědět tak ti napíšu a co nebudu, tak se zeptám manžela, ten ví všechno ;) .
Měj se krásně a pozdrav šikulku Lucinku.

In reply to by Renča81

Cau Reni,
diky moc za odpoved - udelala jsi mi aspon trosku jasno!
Tak to je super, ze si muzes druhe jmeno vybrat sama, protoze my mame v tom pripade uz vybrano ... ja sem totiz zvazovala, jestli se nase slecna bude jmenovat Lucinka nebo Anicka, no a protoze vyhrala do rodneho listu ta prvni varianta, tak tu druhou ji dam jako jmeno ke krtinam!!!!!
Lucie Anna - no nezni to hezky????
Myslim, ze v prubehu prazdnin ty krtiny asi nebudou, ale mozna ze v zari to spachame - uvidime.
Kazdopadne moc Ti diky za odpoved a jak to bude aktualni, tak Te budu urcite kontaktovat, jo?
Pozdravuj od nas svou Ericku:
SHARANE+LUCI

Gratuluji ke křtinám!Malá je kouzelná :k: :k: :k: Můžu se tě zeptat.Také bychom chtěli nechat pokřtít,ale je tu problém.Ani jeden nejsme pokřtěný.Z mé rodiny jsou vššichni ale na mně nějak zapoměli :( Myslíš že to pujde,nebo se budu muset nechat pokřtít taky.To jsem chtěla už dávno ale nějak mi to nevyšlo.Dík za odpověd Verča

In reply to by Vjů

Děkuji :h:
Asi Tě nepotěším, ale musí být aspoň jeden z rodičů a kmotr(a) (záleží na faráři, někteří dokonce chtějí aby byli oba rodiče pokřtění), nejlepší je se rovnou zajít zeptat a domluvit na faru. Teď už je to podle mě mírnější, kdysi nechtěli pokřtít ani nemanželské dítě a teď v poho, ale prý zase jak kde. Pak dej vědět jak jste dopadli. Papa Renča

Malá je moc hezká!! Naušničky taky, umím si je představit, taky sem je viděla..hezoučký..:-) Dort je zajímavej a hezkej..jen to miminečko má trošku dlouhej trup..:-D

ivka222

ahojky renčoooooooooooooooooooo :a: :a: :a: malá je prostě nááááádherná :qu: :qu: :qu: moc se vám povedla :one:

In reply to by ivka222

Ahoj ivko, díky moc :k: :e):
tak Tebe jsem tu už dlouho neviděla :) a podle ikonky bych Tě ani nepoznala :s: Tolik dětiček, kolik jich vlastně máš :? ?

ahojky je to moc krasny dort, i to ditko z marcipanu je hezky sice takovy zvlastni ale napad je to uzasny :) Nausnicky jsou taky krasne ale nejkrasnejsi je ta tvoje princezna :) A jako ma druhe jmeno??

In reply to by Kikatka

díky moc, to zahřeje u srdíčka :h:
druhé jméno má Marie (po kmotře, ta je Anna Marie a po mojí babičce, ta byla Marie :k: ).
A jak se máte vy? Tvůj synáček se jmenuje jako můj synoveček :s: :one: :w: a je moc pěkný a ta modrá mu sluší :one: :c: :e):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka