ahojky potrebovala bych poradit

12.06.2008

s jmenem pro chlapecka.vubec nic me skoro nenapada.chtela bych nejake krasne ceske jmeno.

ahojky me se libi Matyáš a taky proto se tak muj syn jmenuje :), Pak se mi libi Tomáš, Honzík, Lukáš, Michal, Marek, Jakub, Tobiáš, Tadeáš, Petr ..

my taky zrovna vybirame klucici jmeno a taky mam dilema... z tech ceskych se mi libi Ondrasek, Vojtisek, Honzik, Marek, Jakub, Matysek... je jich dost hezkych... :c:

Ahojik, My budeme mí Jonáška. Líbilo se nám oběma. Jinak se mi líbí ještě Jáchym, Oliver, Daniel, Matouš.Vlastně se mi líbí víc chlapecká jména, než ta dívčí.

:cc): :cc): :cc): My ,když to bude chlapeček mu dáme jméno Matyáš :c: .Na tom jsme se shodli oba a bez nějakých větších potíží :!k: .Mě se třeba líbí Vašek :one: ,ale to je zase Klaus :O ,tak to né :n: ,nebo třeba František :qu: ,ale to je bohužel náš známý a strašný blb,no a pak vybírej :!k: !!! :a: :a: :a:

být tebou,kdyz se ti líbí. Bývalému po tom nic není :n: Já mám doma Filípka a druhý bude Davídek,jak uz vís. Uvazovala jsem o Matejovi,ale nechtel ho manzel.

adamek_jenze to by mel chudak svatek na vanoce, michal to je strejda a kamos.
jakub to ted dava skoro kazdej a maji ho znami, lukas se mi taky libil,ale je to jeho tatinek,ten hajzlik jeden. pak se mi libil pavlik,ale to je zase ex byvali a tomu to vadi,ze chci dat pavlika. tak uz nevim.nechci davat jmeno jak jdou v rodine z generace na generaci.

Ahojky, já mam doma 2 klučíky, a jeden je Honzík, a druhej Tomášek. taky jsme chtěli normální jména. Ještě se nám líbil Adam, a Filip

co třeba Štěpán?já ho chtěla ale nechtěla jsem aby prcke slavil svátek narozky a vánoce tak po sobě tak jsem ho nedala:)nebo Lukáš se mi líbí a nebo Tomáš

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jinak - koukni se na zítřejší svátek, to je podle mě moc pěkný český jméno.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka