Zdravím všechny maminy,těhulky a snažilky,

12.06.2008

dnes je venku příjmně, přišla jsem z poradny, která byla rychlá. :ooo: Pan doktor mě objednal na zítra na cukrovku. Takže musím být v 6 hod na lačno už tam, jestli to přežiju, bude to zázrak. Na mě to je moc brzy a ještě dvě hoďky tam trčet bez kávy a jídla :O Doufám, že jim tam neomdlím.

ahoj, tak to jsme dvě, já jdu taky zítra na tu cukrovku a musím tam být stejně jako ty, už v 6 hodin. Je to pro mě taky hrozná doba. Doufám, že budu moct někam jít a nebudu tam muset dvě hodiny trčet někde v čekárně. Ale kam také, že, když mají všude v krámkách otevřeno až nejdřív v 8. hodin, asi zkončím někde v supermarketu, tam už mají někde i od 7 hodin. Já taky doufám, že jim tam neomdlím, protože nesnáším moc sladké nápoje, pálí mě z nich žáha a to už jsem ve 30. týdnu těh. ahoj

uz v 6.00 rano? fuj tajbl! me to asi taky ceka... ale byla jsem na tom jako dite, protoze mel deda cukrovku. tak se drz a vem si neco na cteni :)

In reply to by lulisek

Díky, už jsem myslela,že mě nikdo nepovzbudí :\/: Myslela jsem si, že půjdu kolem 7 jak tady holky psaly :( Jenže u nás to dělaj od 6.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka