Strach o miminko

12.06.2008

ahojky všem, holky, nevím proč ale mám strach o naše miminko. Dneska jsem 9+5tt a bojím se aby bylo všechno v pořádku. Nešpiním ani nekrvácím ale po zkušenostech některých z vás se bojím. A kladu si hodně otázek, co když se přestalo vyvýjet, nebo přestalo mu pracovat srdíčko. Mám strašné obavy. Na kontrolu jdu do poradny až 24.6. ale mě to připadá jako věčnost, nejradši bych měla ultrazvuk doma abych ho mohla každý den vidět a věděla jestli je vše jak má být. :-( Měly jste některá nebo máte některá taky takové obavy, nebo jenom já nejsem normální a dělám z toho vědu? :-(

:cc): :cc): :cc): To je naprosto normální :ww: ,ale zkus nad tím moc nepřemýšlet :n: ,tím je to ještě horší.Taky jsem měla a stále ještě mám strach :( ,za prvé už jsme o mimíska přišli a za druhé jsem špinila :\/: ,mám na děložím hrdle polyp,který je teda už chvíli zaplať pánbůh v klidu,musím to hned zaklepat :ww: .Ale je pravda,že od doby kdy cítím pohyby :qu: je to mnohem lepší :one: ,člověk má jakoby kontrolu a je mnohem klidnější :ww: .Takže se raduj ze svého těhu :qu: a nepřemýšlej moc co kdyby a jak kdyby :ww: .Přeji moc pohodové :qu: a krásné těhu :c: !!! :a: :a: :a:

ještě že navštěvuju tyhle stránky. Je to fakt dobrý pocit se někomu svěřit se svýma obavama, a hlavně vám které tohle dokážete pochopit, protože jste maminky, těhulky nebo snažilky. Kdybych to řekla svému příteli tak by mi na to nic neřekl.

In reply to by johny.bello

neboj se, vím, že to čekání na další kontroly je neuvěřitelně dlouhé, já taky počítala dny do dalších kontrol, a strašně pomalu to utíkalo, ale jestli není žádný náznak, že by se mělo něco dít, tak určitě se nestresuj, vše bude v pořádku :w: :k: opatrujte se :h: :e):

Ahojky, nerob si ziadne starosti. To neprospieva ani Tebe ani miminku. Nikdy nemysli na to, co keby a co by sa vsetko mohlo stat. Musis verit tomu, ze je vsetko ok. Prvych 12 tyzdnov je dolezitych, tak mysli na pozitivne veci. Ale mozem Ti povedat, ze v tych 12 tyzdnoch som sa tiez bala. Tak hlavu hore, a radsej si daj zmrzku a nieco dobreho :one: :c:

Stresováním si nepomůžeš a ani tu poradnu neurychlíš. Doktor snad ví, co dělá. A pokud budeš mít podezření, že není něco v pořádku, tak volej!! Jinak se snaž hodit za hlavu a začni se těšit na miminko. A papkej kyselinu listovou ;-)

Jezisi to je normalni.Ja mela taky podobny predstavy.Neboj to bude dobry,jen se zbytecne nenervuj nebo si jeste nejakej problem privodis :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka