Vlasy

12.06.2008

Holky mám takový problém:(Poslední dobou mi nějak moc padají vlasy je to děsný za chvíli budu asi plešatá nemáte s tím někdo zkušenosti čím by to mohlo být?

Ahoj, já četla v jedný knize o těhotenství, že je to normální stav po porodu a v šestinedělí. Jak totiž píšeš, v těhotenství ti nepadaly a teď to dohání :-). Ale časem se to opravdu srovná a vlasy znovu dorostou neboj.

Mě taky padají vlasy a doktor mi řekl že je to ještě z těhotenství koupila jsem vitamínky ale nic asi budu taky zachvíli plešatá :spid: :!k: :!k: :!k:

ahoj, já mám ten samý problém, právě včera jsem to říkala mému dr. na gyndě, a máme oba podezření že je to z antikoncepce, beru cerazette, a asi říkal, že mi nesedla, jakou bereš ty?

In reply to by La_cheri

nevím jestli je více druhů, ale ten můj debil mi ji chtěl vysadit, nechtěl mi ji vůbec včera napsat, tak jsem mu řekla, ať mi ji hezky napíše, že už sice nekojím, ale prý aŤ si dává partner pozor, tak to já bych nepřežila bez anitkoncepce měsíc, si myslí že se jako při dávání pozor otěhotnět nemůže :00: :jawdrop: ale určitě se zeptej na jiné, možná ti taky nesedla, já na netu četla že to jsou nežádoucí účinky, mě taky hodně padají, nikdy mi tak nepadaly, jako teĎ :( :w: :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky