Moje malý mininko♥

12.06.2008

Tak jsme byli na 3 měsíční prohlídce (i když už nám byli před 14 dněma) a Míša má 7,20kg a 70cm :00: :00: je to mazec :///: a očkování zvládnul na jedníčku, ani neplakal tak ještě uvidíme jestli budou nějaké reakce po očkování, ale myslím se že ne... No a Kája byla taky na očkování, ale ta plakala.....ale jen než dostala bonbón :s: :girl: a byl klid.

Noteda vy jste veliký a statečný :qu: :qu: :qu: Míša je šikulka :one: Nás teprve 3m+síční čeká za 14dní ale měřili jsme doma a máme 58cm a váhu teda nevím cca k 5kg je drobná.Ale jsem zvědavá jak zvládne to očkování to bude jekot sto pro :00: Stačilo když jí rejpal dr.do očkování proti tbc když jí to furt hnisalo,chudinka moje :r: :c:

Teda tak to tvoje ditko je o mesic asi mladsi nez muj a je delsi a vazi vic..a ja myslela ze mam obra..muj ma 67-68cm a tak 6500kg ...Ty brdo tak to uz se taky pronese ze??? Ale je to frajer ze to takhle zmaknul na jednicku:) A kaja je statecna :)

tak to je krásný macík, my měli na 3 měsíční kontrole 7,70 kg :00: to je neuvěřitelné jak vyrostl bobek, a holčičky už to očkování berou jinak, už asi ví o co jde, tak :§)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak domluveno ;) :\x: :\x: :\x: ...jinak se máme fajn až na to, že mě zase začal bolez zub...ale v úterý jdeme k zubaři tak to vydržim.... (snad)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ale ty budeš Míšovo tchýně, ne Káji..... :P ...doufám, že Kája si najde taky někoho, kdo bude mít normální maminku aby měla supr tchýni.........ty se mnou tak trpíš, to určitě :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a no jo :s: :s: :s: ... tak to je fakt, že bude mít hodnou tchýňu...... :one: ...on se nějakej ženich najde..... ;) jojo, přišl, ten je dobrej :qu: :qu: :one:

Ahojky,tak to je vážně macek...my jsme jen o 5dní mladší a máme 63cm a 5300g...:-D A to mě furt strašili co budu mít za obra!! :-D

In reply to by Borůvka

Ale ty kojíš, viď? No, roste jako z vody, otesánek malinkej....mě taky říkali, že budu mít macka a asi jim to vyšlo...v tom 37t když se narodil tak měl 3480g a 50cm...nevim nevim jak by vypadal o ty 3týdny déle :s: (auau :///: )

Ahoj Kettynko, to bude pěknej čahoun. My byli na půlroční Markétka má stejnou váhu, teda oblečená ale o 7cm míň než Míša. Je to bobek statečnej, když ani neplakal a Kája taky i když plakala. Ty holčičky jsou holt citlivější :h:

In reply to by janek

To teda jo, jen nevím po kom, já mám 163cm a manžel necelých 190cm, ale můj bratr se pomalu blíží ke 2m tak možná tady jsou základy :///: ona právě moc citlivá není....kdybys viděla jak je omlácená :00: :s: - do holčičky má daleko....ale je to moje zlatíčko :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To teda je, baští Nutrilon extra....je strašně nenažranej, ale naštěstí roste do délky a ne do šířky ;) ...Jo, je fakt, že hned věděla která bije, když viděla jehlu a stříkačku :!k: , ale bylo to v pohodě...potom si tam hrála a byl klídek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky