Úsměv:-)))

12.06.2008

Ahoj, dneska je tu nějak smutno, tak se trochu zasmějeme, ne?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo je to žirafa :s: , když nám je přinesla ségra do porodnice, tak sestřička na ně koukla a říká " vy máte pěkný koně"... :s: :s: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:D to je jen náhodička, oni co bafnou, to mordujou. V tom bordelu v ohrádce se jim líbí, tak se tleměj. Děkujeme :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Gabi, máme se celkem fajn :) , s tím videem Ti bohužel neporadím, vím jen že sem holky vkládají odkazy. Já jsem na takovýhle věci strašnej dřevák. :00:
Aspoň se nebudeš nudit, když budeš mít hlídání. :s:
Já už teď nemůžu věřit, že ty fotečky co jsme fotili v porodnici, jsou starý jen půl roku. Je to hrůza jak ty děti rostou :jawdrop: , fakt se ani nenaděju a už půjdou do školky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je úlně normální s těma hračkama, mám dvě neteře 4 a 5 let, tak vím o čem je řeč :00: . Já se kolikrát taky obdivuju, že jsem ty malý trapiče už večer třeba neutopila ve vaně :!k: :!k: :!k: . Jsem docela slušnej nervák, ale zatim se držim :c: . Někdy je toho fakt až nad hlavu, ale prostě to k tomu patří. Jsou to naše vymodlený miminka, 8 let jsme se snažili, nakonec to napotřetí vyšlo s umělího oplodnění, tak mi ukazujou zač je toho loket, to mateřství ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:00: :00: :00: to ani náhodou, tihle dva skrčci mi bohatě stačej :!k: :!k: . Jak říkám, už mám splněno. Populaci jsem rozmnožila a to mi stačí. I když představa, že už nikdy nebudu prožívat ty trable s bříškem... Je mi trochu smutno, ale riziko dvojčátek u UO je fakt veliký a to už bych nechtěla :n: . Ona i ta procedůra před tím oplodněním je zdlouhavá a navíc finančně náročná. Radši zabezpečim dvě dětičky pořádně, než aby jsme potom živořili. Co si budem vyprávět, milionáři nejsme, aspoň my teda ne.... :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky