Koupání ve vaně!

11.06.2008

Holky.. koupání se v normální velké vaně s miminkem je opravdu zážitek!!! Sama jsem nebyla ve vaně od vánoc - sprchuju se.
Koupali jsme se tak dnes poprvé a bylo to moc fajn!
No teda.. bylo to nádherný.. až usne malej natvrdo, pošlu fotky.. musím je stáhnout a mě u toho foťák pípá :(
Fakt paráda.. mám úžasný pocity :-) na to, že malej půl dne proplakal a byl utahanej.. tak vana ho hodila do těžké pohody.. my vodu prostě MILUJEME!!!!!!!

Náš Honzík si při koupání strašně cáká do obličeje a moc se mu to líbí. Kope nožičkama a plácá si rukama o bříško. Celou dobu se směje nahlas a hrozně u toho radostí křičí. Jeho koupání sledujeme celá rodina a smějeme se s ním :s:

To ti závidím, malá je taky vodník a my nemáme vanu....jen sprcháč....vana jednou bude v podkroví ale já chci teď! Sem s fotečkama! :qu:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ty běž spát :-) ! Včera žádný ramínko ani hodná manželka nebylo :r: tak já to tu balím, a třeba to klapne dneska :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No mě se to líbí víc jak před tím (před porodem) :-) takže tak! :-) hi a pa :-)

ahojky, já se taky těšim, až budu mci do vany. Zatím jsem ještě v 6ti nedělí, ale už jen týden, pak k dr. a šup i s malou. Jsem zvědavá, jak bude reagovat, koupání ve vaničce se jí moc nelíbí. :(

jo jo, je to suprový, my se s malou taky koupeme a je u toho vždycky vytlemená, jinač je na vanu zvyklá, už dávno ji koupu ve velké vaně, takže super :!k: :qu:

In reply to by Zuzana.Picmouse

Jděte do toho.. já jsem jak znovu zrozená.. nevím proč.. ale jakoby o 100 kilo lehčí.. :-) jestli ta vana nedala víc mě.. než jemu.. nevím.. každopádně má Tomášek obdobíčko.. krizi.. tak víc pláčeme (my normálně nepláčeme vůbec) a trošku zlobíme.. a tohle.. no to byl relax!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky