Naušničky

11.06.2008

Holky mám dotaz nechali jste dětem(holčičkám) píchnout naušničky normálně u doktorky nebo jste šli ke specialistovi. Mám celkem strach aby doktorka nepropíchla nějaký ten bod a málá neměla nějaký problém

No nás dětská poslala na místní gyndu..... :? :jawdrop: :n: Prý to tam doktor nastřeluje. Tak jsme jeli, malé nastřelil každou dírku jinak, takže jsme jí to museli nechat zarůst a pak znova. Takový arogantní blbec to byl. Ale teď je moje malá kočka :one: :c: :cat:

Tak u nás se to dělá na chirurgii a já bych chtěla nechat nastřelit.A neboj se právě proto to dělá dr.aby nenapíchla nějaký ten bodík jinak bychom si to mohly dělat klidně doma :///:

Já i ségra jsme dítka komunismu, tak nám to dělala doktorka. V 18 jsem sinechala nastřelit třetí - asi jsem se víc bála samotného nastřelení, protože pak to bylo ok... jen je to takový divný pocit, spíš to brní než bolí.

Prosimte a co je to za specialistu?Nausnicolog? :!k: Dr to musi umet ,me pichal usi muj bracha :!k: :!k: :!k: Male me to nastrelovala dr.Zadnej problem.

no vidíš, já bych v tomhle za "specialistu" považovala zrovna spíš doktorku ;) ani by mne nenapadlo to zkoušet někde jinde, než přímo u doktorky.

my jsme je Viktorce nechávali propíchnout u dr. a udělala nám to blbě zešura - jednu má výš a druhou níž, ale jinač v poho :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky