Kdy koupete?

11.06.2008

Tak dneska na mě kamarádka koukala jak na puka, když jsem jí řekla, že malého koupu až okolo třičtvrtě na osm, tak se chci zeptat, kdy koupete vy? Ať si nepřipadám, jak úplně trhlá matka... :00:

ahoj, my koupeme kolem 19hod-19:30, manžel 2-3x týdně chodí domů až kolem půl sedmé, tak aby s ní aspoň chvíli byl. Teda on i většinou koupe a já začnu uklízet, pak nakojím a kouknu sem tam na TV a u ní většinou žehlím.

Koupu mezi 7 a 8 hodinou, ale během léta bych to chtěla posunout o něco déle. Protože mám 2x týdně do osmi trénink,tak abych nemusela jak splašená hnát rychle domů :00:

Já koupu asi tak mezi 18:30 až 19 h, dýl mi ta moje princeznička nevydrží :!k: Ale myslím si, že si to každý má podřizovat sám sobě, když je miminečko dýl vzhůru, tak proč by ne, koupat ho až kolem 20 h! V tu dobu je malá už dávno tuhá :'zz):

Ahoj, zatím nekoupu, ale chtěla bych koupat mezi šestou a nejdéle do půl osmé, spíš do sedmi, ale zatím nevím jak to bude.

teď po sedmé, někdy o půl osmé, pak se malá nají a spinká...včera mi spinkala od půl osmé, ve čtyři nebo v kolik se vzbudila na čajík, hned usla a spala mi do čtvrt na osm ráno :qu:

já koupu kolem půl osmé, ale když malý chrní do půl desáté, tak ho nebudím akorát by byl pak děsně protivný

Holky a vychází vám to každý den stejně?Mě nee,ale snažím se nějak se fakt zkoušet k té jdné hodině pač bud jsme venku nebo malá spí tak ji budím později,ale fakt nejpozději do půl osmé pak už nee.

In reply to by Maru

hm tak to fakt nevím jak bych to udělala.Pač když jsme venku tak spinká v kočárku celou dobu tak právě domů nechodíme přesně stejně tak nevím,ale nemělo by to bít naobtíž asi že?Když koupeme v nějakém rozmezí.Ona je strašně spavá takže nějkaé buzení na koupání nehrozí.Dneska byla vzhuru asi dvě hodky před tím než jsem chtěla koupat,ale pak říkámkoupu ji každý den tak dneska nemusím nebyli jsme ani venku když pršelo a tak začala jaksi řvát tak říkám asi hlad tak jdu udělat papu.Dam ji ají a ona si klidně vytuhne takže naposledy jedla kol 4hodky.Jsem zvědavá v kolik vstane,ale jinak spinká celou celičkou noc:-))))))))))))))))))

In reply to by foxxi (neověřeno)

My si to takhle zařídili hlavně kvůli tomu, že manžel ráno vstává před pátou do práce a spát chodí v jedenáct. Kdybych koupala po šesté, tak se mi malý vzbudí na jídlo kolem jedenácté a to by manžel asi neusnul, takže to máme takhle potočené, ale to je u nás normální, protože my i oběd máme až v půl druhé. Prostě máme posunutý denní režím... :P

Ahojky.Tak já koupu od šesti,ale nejpozději do půl osmě později už nee.Ale snažím se když to jde a vyjde to se nějak orientovat k té sedmé hodině,ale když je člověk venku a aaktivní tak to přesně nevychází někdy,ale myslím,že ve třištvrtě na osum je už pozdě,ale je to jen můj názor každý může koupt kdy se mu zlíbí že?Ale všechny moje kamarádky koupu taky tak podobně jako já.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky