Pomoc prosím!!!

11.06.2008

Ahojdá holky potřebuju poradi, jsem úúplně na odstřel :00: ...za prvé se mi po pěti týdnech od porodu nějak popraskali hemeroidy o kterých jsem ani nevěděla, tak že jen při představě že mám něco sníst a bude muset jít taky ven tak mám slzy na krajíčku, koupila jsem si dneska čípky tak po tom jednom je to trošičku lepší, ale no to je snad z toho těhotenství a mateřství to nejhorší, zní to asi blbě ale i teď tady u toho skoro brečím :r: a druhá je že mě do toho začalo tlačít prso a je pěkně horký, mám na něm studenej obklad, ale vím že se říká o tvarohu, ale to tam jako na to plácnu a přidělám nějakým igelitem...prosím o rady jakéhokoliv druhu :§)

ahoj, s hemeroidy zatím žádné zkušenosti nemám, ale se zánětem hned 3x. Po kojení z toho postiženého prsa ho nahřej (sprchou, žinkou, používala jsem i lžičku máčenou do horké vody nebo nahřátou rýži v ponožce v mikrovlnce tak 15sekund) a pak pořádně masírovat a odstříkat, až to poleví. Pak je potřeba to trochu zchladit. Buď ten tvaroh, nebo stačí namočit kapesník a dát ho chvíli do mrazáku a na chvilku přiložit. To masírování a odstříkání je fakt důležitý, jinak budeš mít 40cítky teploty.

na hemeriody zabra , kysele zeli, kazdy den snez tak hrsticku, tak mezi prsty,. pozor nesnez cely sacek. nebude to hned ale po case hemeriody zmizi i ty vnitrni. nevim ale muze to trvat idele, a take je dobre sedat si do dubove kury. kupis ji v kazde lekarne. pa
Eimi

Jéje...tak to vím, jak ti je, chudinko... :r: Já je měla týden po porodu a to byl konec. Brečela jsem skutečně a normálně se modlila k bohu a to jsem ateista. Mě pomohl gel z dubové kůry, volně prodejný a potom mast FACTU, ta je taky super. Já bez projímadla nejdu, ani klystýr na mě nezabral. Pokud si vezmu čípky, tak si právě vytlačím hemeroidy a to nemůžu ani chodit, ani sedět, ani stát. jen ležet. Děs. Úplně s tebou soucítím. Tak doufám, že ti něco z toho, co jsem psala pomůže, mě jinak nezabíralo nic jiného.
Na to prso horkou sprchu ( masírovat ) a nahřívat !!!

In reply to by Johanna

Ahojdá Johan, tak to s tím máš taky pěkné trápení, jejej. Mě se občas objevili, ale to bylo proti tomuhle tak nějak nepříjemný, ale u tohohle jsem brečela jak želva ikdyž jsme chodila! tu mastičku Factu mám taky běžně doba, ale nějak to bylo málo tak jsem dneska zašla pro ty čípky a je to lepší, kvůli takovejmhle trápením by se rychle hublo co!!!

In reply to by Ditousek

Dituško, tak hlavně, když ti aspoň něco zabírá ! Doufám, že to bude brzy dobré, ať se netrápíš, někdy to trvá, než něco zabere... :k:
No, já nemám vůli něco si odepřít, takže stejně se cpu vším možným. U mě je totiž jedno, jestli jím vlákninu a nebo suché rohlíky. :-) zato malej kadí i víc jak 10x denně a tomu to teda problémy nedělá.... :s: radši se zeptám doktora, až půjdeme, jestli je to normální, že tak čato kadí, jestli třeba nemá průjem.... :00: A co Sašenka, to už je jstě pěkná slečna, že ? ;-)

In reply to by Johanna

No Sašenka už je slečna jasně, dneska jí je akorát 5 týdný né :!k: :!k: :!k: Budem moct dělat těm dětem narozeninový pikniky společně :!k: Jinak každý dne mi takle moc nekadí, některý den vůbec a někdy se zas může vysrat z podoby :s: mám i fotodokumentaci teď jsem to stahovala z foťáku tak to dám sem taky k dobru i fotky jak jsem dneska byla u kámošky a ta má 4 měsíčního chlapečka, to je rozdíl jak blázen, Saša je taková křehlá dívčina proti němu a jeho hlavě :!k:

Tak na hemerojdy ty čípky nevym mě pomohla mastička a je dobré udělat si sedací koupel v dubové kůře mazat a jíst hodně vlákniny pak nemáš tak tuhou stolici ;) s těma prsama říkaj tam ten tvaroh jen plácnout a je to. Držím palce :)

In reply to by alena mocova

No já myslím že budu asi už jen na jogurtech a takovejch věcech, mastičku mám taky, ale moc nezabrala, ten čípek jo, ale děsím se cesty na záchod, tu dubovou kůru si ještě zítra koupím a přítele vyženu pro tvaroh až přijede a teď jsem přiložila toho mého žrouta tak uvidíme a pak teda teplej obklad a sprchu, mám i olejíček od weledy tak budu teda čarovat!!! Děkuju holky za rady :a:

s tim prvnim nevim ale s tim druhym ..Ne studenej rozhodne ne!!!musis teplej .. bude to zanet..teplej obklad a masas pokud to bolest dovoli..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky