Jedu zpátky do Čech!!!

11.06.2008

Tak po necelém roce opouštím Irsko a s prckem jedeme zpátky do Čech. Manžel dostal novou práci ve Skotsku (prý je to vrchol jeho kariéry - no dobře) tak nás vyslal ku domovu. :a: Tak jsem na to zvědavá jak se to tam za ty dva roky změnilo. Rok jsme žili na Novém Zélandu, rok v Irsku a asi to bude pro mě trochu změna. Jsem zvědavá jak to tam zvládnu a sama. Je to pro mě jako se stěhovat do cizí země. Budu bydlet u sestry, takže se nebudeme mít zle, ale i tak se toho hrozně bojím. :O Naštěstí to je jen dočasně. Na 3 - 6 měsíců, to zase závisí na Českých úřadech, jak rychle nám vyřídí všechny doklady. Tak se možná zúčastním srazu na Vysočině :qu: Těšíte se na mě? :!k:

srazík? Kdy a kde?
Takže si uděláš v Česku na pár měsíců prázdniny, jo? Tak ať se ti tu po těch letech líbí!

Ahoj Meg, to víš, že se na tebe těšíme :\x: :\x: :\x: ničeho se neboj, sestra ti určitě pomůže a taky jsme tu my :a: a těch pár měsíců ti uteče jako voda, bude hezky, tak se ani nestihneš rozkoukat a budeš zase u manžela

to vis ze se na tebe kocko tesime :\x: :\x: :\x: vim ze ti bude smutno ale uvidis ze ti to utece a budes brzo u manzela :h: :h: :h:

A to ty budes v CR a manzel ve Skotsku?
Ja abych byla uprimna uz si nedokazu predstavit ze bysme se vratili do Cech a zacinali tam zas znovvu,uz jsem si tu tak hrozne zvykla,ze kdykoliv prijedu do Cech tak me tam za 2 dny vsechno strasne se... :-) ale to je samozrejme vec nazoru a pohledu.

In reply to by Meg

A co musis v Cechach vyrizovat za papiry? Jestli teda muzu byt drza a ptat se :-) My pojedem behem prazdnin do Madridu na ambasadu s rodnym listem maleho a nasim oddacim listem (oboji samo prelozene se stemplem ) abysme ho nechali zapsat do matriky v cesku jaok obcana CR a aby uznali nas snatek za platny,i kdyz pro nas je to jen formalita,protoze chceme zit tady a malej dostane pristi rok spanelske obcanstvi,takze to je jenom pro nas klid v dusi :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To nevim jak to je v anglii,kazdy stat to ma trosku jinak,mozna dostane maly hned po anrozeni obcantvi anglicke,to nevim,tady(ve Spanelsku) je to az po roce zivota.Jinak ale to ze jako obcanka CR se vdas a porodis dite venku bys mela v CR nahlasit,nahlusuje se to pres ambasadu do specilani matriky v Brne.Ale to se zeptej na ceske ambasade nebo si tam zavolej oni ti vsechno vysvetli co k tomu je treba.Obcanka,rodny list maleho-prelozeny,rodny list tvuj,tatinka.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky