prdíky

11.06.2008

Ahojky maminy, co prosím vás používáte pro svoje miminka na prdíky, my máme sab symplex a vůbec nám nepomáhají, i se prolejvám od rána do večera fenyklovým čajem a taky asi nic moc... Malá se trápí, až se mi z toho chce brečet...

Takv tom moc neporadím jedině zkus ještě kapky baby calm prej jsou dobré,ale si vem naše malá papaá nutrilon comfort a ten je proti kolice a zácpě a hádej co stejnak zatvrdla takže myslím,že nekterým dětem prostě nepomůže nic.Malá někdy prdí jak amina a někdy ji to trápí používám sabky.

My používali LEFAX. Je to taková suspenze s dávkovačem jako u tekutého mýdla. Před každým jídlem 2 střiky, u dítěte do tří měsíců jeden střik. Nevím, jak moc to pomáhá, malej má prdíky pořád, ale už je větší a dokáže sám zatlačit a poradit si. Teď to používám spíš jako odpěňovač sunaru :)

mě tady nedoporučovali moc používat kapky, poradily mě uvařit fenyklový čaj, nechat ho vachladnout a dát malému čajovou lžičku do lahve, nebo na lžičce a fakt to úžasně pomáhá :one: malý se na ten šup posere až kam!

HIPP granulovanej udělej 100ml dej to do flašky a uvidíš jak to vyžunkne. malá to ještě nemá ani dopitý a už to z ní lítá

Já nedávám nic, vše je návykové....prostě si zacvičíme, nebo položíme na bříško a prdíky pak jdou jedna radost. :-)

Ahoj zkus Baby Calm , myi ěli stejný problém a tyhle nám pomohli dávám je do dneška,jsou na přírodní bázy jen výtažky z bylinek jsou super a Adámkovi dokonce chutnaj ;) koupíš je normálně v lékárně sice stojej 130 kč ale zabýraj hned, dávála jsem mu 10 kapek před jídlem a když plakal tak jsem mu kápla i mezi jídlem :one:

Ahojky, vím, že tu někdo psal, že jsou lepší jiný kapičky, ale bohužel si nevzpomenu jak se jmenují...zkus se zeptat v lékárně ;) :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky