Cukrovkarskej testik mame zasebou

11.06.2008

Ahojte damy, tak jsem si taky konecne udelala na vas chvilicku casu. Dneska byl narocny den. Rano vstavat v sest - dost neobvykle..., pak na lacno ty odbery, pak glukoza, pak poradna, pak koro dve hodiny cekani a pak zase odbery, pak honem neco snist, cesta do prace, haaafec prace a ted konecen chvilku relax :qu:
Tak abych to shrunla. Tech testu jsem se docela bala, protoze proste nemam rada, kdyz nevim, do ceho jdu. Ale nebylo to tak hrozny. Ta glukoza je teda hnusna, ale ne zas tak moc, jak jsem si myslela z nekterych reakci, co jsem si ruzne precetla, nebo se dozvedela. Probehlo to celkem v klidu. Jen me nastvala sestra, co mi brala rano tu prvni krev. kdyz jsem se ji zeptala, jestli by mi tu glukozu mohla namichat do caje, co mam sebou, rekla mi, ze to michaj s vodou a ze mam proste smulu. Jako by ji to neco stalo, ze :00: Ale co, v sedum rano taky nebejvam vzdycky nejprijemnejsi :s:
Ted teda cekam na vysledky, tak snad se tam ten cukr neukaze, dietu bych asi nedala :hu: Jinak jak jsem si myslela, ze se nesmi chodit behem tech dvou hodin curat, tak to mi fakt nekdo nakukal, neni to pravda.
Jinak v poraden aky celkem dobry. Po tom, co jsem prodelala minuly tyden nejaky ty kontrakce, tak je vse v naprostem poradku, tak jsem moc rada. Magnesium asi fakt zabira :one: a mimisek je taky oka. Skoda, ze muj dr. nema lepsi UTZ zarizeni. takhle vzdycky jen najde srdicko, necha me se pokochat aspon timhle pohledem na rozpinajici se a svrastujici se skvrnu na monitoru a to je vsechno. Ale i tak jsem moc stastna :\x:
Tak to je ode me asi pro dnesek vsechno. Tak papa a zase priste :a:

Cus, no vidíš a testy máš za sebou! Jinak já dnes byla taky v těhu poradně a to ti byl fofr !!!!!! Váha, tlak, moč, ozvy srdíčka, "sáhnutí" dovnitř a nashledanou. Akorát jsem dostala nějaký rozpustný prášek do vody kvůli tvrdnutí. Ale já jsem stále naplněná dobrým pocitem z toho 3D, tak mi ta poradna ani nevadila, že se vlastně zase nic nedělo. Jsem spokojená těhule... Do kdy budeš chodit do práce?

In reply to by Pavule

doktori to maji zmaknuty, vid a ani nas zbytecne nezdrzuji :s: S tim tvrdnutim - zrovna dneska v noci mi ztvrdlo bricho tak, ze me to vzbudilo a malou taky. Kdyz jsem konecne usnula, tak prisla paradni krec do lytka.
Nekdy si pripadam, jak ti duchodci, co si porad jen stezujou :00:
No, ja uz do prace nechodim od minulyho tydne. Nastesti muzu pracovat i z domova, takze makam tady a akorat cca jednou tydne musim zajet do prace a udelat papiry. Ale da se to. jen je mi tu trosku smutno. Clovek si nema s kym popovidat... Myslim nahlas, jinak mam vas a to je fakt super!!! :qu: Ale chudak muj chlap. Kdyz prijde vecer domu, spustim na nej, protoze proste potrebuju vsechno rict a tak to ted asi se mnou nema nic moc jednoduchy :s: A co ty, jak to zvladas v praci?

In reply to by Ajik81

V práci to zatím jde, akorát nám tam přijmuli "svini", co čekala, až se jí prodlouží smlouva a od té doby furt marodí, jednou s chřipkou, pak tamto, pak tohle...., no trapárna, takže musíme dělat za ní a to mě docela ubíjí, místo toho, abych si to tam užívala po 7 letech v klidu a v pohodě, tak je to tam nejhorší za celou dobu. Svině, svině, svině!!! To jediný mě od tý práce odrazuje, jinak bych tam byla klidně do konce, ale takhle nevím, já těhotná v 6. měsíci tam dělám kravku, ach jo. No, jsem se rozepsala, ale muselo to ven :-) Ale Dr. říkala, že jakmile něco, že mám přijít a nechá mě doma.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka