Ahoj kočky,

11.06.2008

Tak už jsme se s kikatkou domluvili, že pojedeme toho 17.7. za coopis do Třince vláčkem :) už se těším jako malé dítě...a jsem zvědavá, co bude na vláček říkat Karolínka :girl: ;) A budeme tam až do soboty :dance: to bude parádička......jsem zvědavá jestli se tam s někým ještě slezeme :c: A jak se jinak máte? My jdeme zítra s Míšou a Kájou na očkování tak jsem zvědavá, protože doktorka rovnou udělá 3měsíční prohlídku (i když už mu byli 3 měsíce před 14dněma). ;)

In reply to by Kikatka

Jojo, to je fakt.Je to výhoda, že se s nim můžu projít a nebude celou dobu jen v sedačce.....a se spaním se nebojím, malej jakmile to drncá tak spí jak špalek, jsem spíš zvědavá na Káju, ta bude chtít všechno prozkoumat :s: Ale je fakt, že bude asi radši ve vlaku než v autě v sedačce.....když bude chtít tak se proběhne a spát nevim nevim....to bude asi až u coopis....

In reply to by kettynka

tak ju.. :) Ja to myslim tak ze jsou deti ktery se nejprve stydi a koukaji jak bubaci..ale semnou jsou hned ok..Ne proste to s detma umi :) Nechci se chlubit ale je to snad jedina vec v ktere jsem dobra..a delala jsem pedarnu..takze vim jak na ne :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka