doktorka ve 3 měsících a chlouba..:-)

11.06.2008

Ahojky, tak nás zvážili a změřili a mámě 63cm a 5300g..prý krásně rosteme..:-) :h: čajíky dávat nemám, spíš častěji kojit, jen kdyby byli veliké vedra..a že si malá řekne.. :one:
Babička nám koupila naušničky :one: :c: , ale máme si je dát až po všech očkování a jelikož nemáme zahojený TBC, tak ještě nemáme druhé očkování, prý příště..což je za měsíc.. :r: Ale stejně vám je ukáže a přidám pár nových foteček.. :h: :e):

:cc): :cc): :cc): Náušničky jsou moc krásné :qu: ,neboj :n: za chviličku už je budete moct nosit :c: ,to uteče :one: !!!A maličká je móóóóc krásňoučká i bez náušniček :c: !!! :a: :a: :a:

Ahoj, Monička Ti pěkně roste. My jsme taky dostali naušničky od švagrové-kmotry na křtinách, až je vyfotím, tak hodím foto. Moničce budou určitě slušet, a ten měsíc už to vydržíte. Nám to slíbila že to píchne ve třech měsících, ale pořád jí to ramínko hniše, tak uvidíme, jestli se to do té doby zahojí a nebo jestli budeme taky čekat. Jinak u nás bouřka ještě nebyla, tak rychle ještě dosušuji prádlo. Měj se krásně a pozdrav tu svoji princeznu. Papa Renča a Erička

In reply to by Renča81

Ahoj Renčo...jako z vody..děkujem..:-) Já jsem měla vybrané takové kytičky..chtěli jsme s mužem bílý zlato..máme ho rádi..no a ty stáli 1420..a tak jsme s babičkou vyrazili a v jiném krámku jsme našli tyhle..Moničce jsem je zkoušela a moc ji slušeli, víc jak ty kytičky a ještě stáli "jen" necelou tisícovku..
Nám to taky furt hnisá..už..už to vypadala a zase...:-(

In reply to by Borůvka

a mažeš to něčím :? ? Zase lepší než kdyby to nehnisalo vůbec, to bych musely na přeočkování :00: .
Já jsem se raději nedívala, nechala jsem to na švagrové, dostali jsme motýlky. Teď mám vybité baterky, ale zítra je sem zkusím hodit (jestli bude malá hodná a budu mít čas) :dance: .
Zatím papa :k:

In reply to by Borůvka

mě na to dr upozorňovala, když jsme byli v poradně v 6-ti týdnech, že když to začne hnisat, že to je znamení že to začalo působit a ať to potírám vývarem z heřmánku popř. framikoinem, ještě máme tři týdny aby se nám to zahojilo a pak budou mít naše princezny naušničky ve stejnou dobu :\x:

In reply to by Borůvka

nám je bude píchat dětská dr, říkala ať je namočíme na 24hodin do lihu a v něm to přineseme a že nám to ve třech měsících píchne, teda pokud se jí zahojí to očkování.
Jinak nějak mi nejdou vyfotit, buď jsou moc tmavé a nebo se lesknou, asi to budu muset nechat na taťkovi. Zatím papa

No malá je šikulka a krásně roste :qu: :qu: :qu: náušničky jsou krásný určitě jí budou slušet :dance: Ta číča je super to jí vozíte sebou :s: :s: :s:

In reply to by Zuzana.Picmouse

Ach jo a proč nám ne...vždyť čím starší, tím horší ne...:-( A ještě to u nás dělá gynekolog, no chápeš to?? A když se nastřelujou, tak jsou asi nějaké spešl, nebo udělají jen dírku a dají se normální naušničky..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Kačko, děkujeme.. Nojo..to je moje Maruška..mám ji od dětství, teď ale bydlí u mamky..:-) Takhle nás čekala připravená postýlka u babičky..teď už se chystáme odjet, ale malá ráčila usnout, tak sem ji na chvilku k Marušce šoupla..:-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

sem to blbě napsala, když sem fotila, tak jsme odjížděli z PH..teď už ne.. U nás už buřina byla, domů jsme přišli jen tak tak a i prádlo jsme sebrali..:-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka