Melouny

11.06.2008

Ahoj holčiny, jen taková otázečka. je tu někdo, kdo v těhotenství absolutně miluje a potřebuje pořád jíst melouna. já si připadám jak úchylka. Zrovna před chvíli jsem si přinesla 3,5kg půlku a za chvilku se do ní pustim. :hu: :hu: :hu:

:cc): :cc): :cc): Taky se hlásíííím,melouny miluju :hu: !!!Dnes se na jednoho zhruba šestikilového drobka chystám :qu: !!!Ale celý ho nesním :n: ,to né...možná půlku :!k: :one: . :a: :a: :a:

:hu: Miluju taky meloun a strašně ted jím moc jahod.Máme doma plantáž jahod tak mám každý den velkou misku.Něco dsní dcera, něco já a ze zbytku dělám pro mě a manžela koktejl. :hu: :a\|: :a\|: :hu: :a\|:

No jé je já musím doma mít pořád zásobu, zrovna jsem snědla kus a musím jít už zase čůrat. Ale dneska jsem si koupila další dva a už se těším až se do nich pustím. jinak jahodové období také bylo a to zrovna byla dost krutá cena v lednu a březnu. no ale co jsem těhu prvně tak si dopřávám. papa a dobrou chuť těhulky

já jsem taky ujetá na melouny ale teď kupodivu na všechno ovoce a poslední dobou do sebe liju litry jahodového koktejlu :///: Vendula

tak jsem teď čtvrtečku snědla :a\|: a už se těším na zítra, až si dám tu druhou. jen se mi při tom stala taková malá nehoda a mám melouna i na tričku, přesně na špičce břicha. :///: To aby každý věděl, co jsem papkala :///: :a\|:

No tak já todle měla s okurkama, taky sem se jich nemohla nabažit. Teď sem ulítlá na jakýkoliv ovoce (teda pomeranče mi už moc nejedou), ale melouna doma máme a taky si každej den dopřávam :a\|: ňam, ňam. Jen si ho dam vždycky na večer a pak v noci běham na záchod. :00: No co nadělam když mě na večer chutná nejlíp. :///:

Jáááááááááááááááá, včera mi můj miláček koupil 6kg melouna a já hned sfutrovala čtvrtku.... dnes si dám další...

In reply to by lucie a rosta

jéééééééééééééééé, jahůdky můžu taky, maminka se chystá na samosběr, tak se budu mít :hu: :a\|: v těhu to prý nevadí, ale říkala mi kámoška, že se jí při kojení osypalo mimi, tak si jich dávala jen pár a s mlékem, aby se to neutralizovalo... tak to omezené množství mě asi zabije... jinak ovoce i zeleninku můžu pořád.... jen ne mandarinky, naposled mi nesedly a já měla celý den o program postaráno :sick:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka