Cesta do Corku

11.06.2008

Nazdárek baby. Tak co a koho tu dneska drbete? Taky soutěžíte o koalababy vak? :\x:
Tak jsem tu měla celý týden tchýni :spid: a musím říct, že je fakt bomba!!! Káply jsme si do noty. On je totiž můj muž po svém tatínkovi :!k: cholerik :00: Hezky mě pomáhala s malým, pořád ho chovala, přebalovala krmila a hrála si s ním. Měla tu kameru, tak jsem ho i natočily. Byla fakt moc fajn. Včera jsem ji odvážela na letiště do Corku a ztratila jsem se jenom jednou, heč :w: :w: :w: Ale ta cesta zpátky...... Na jednom kruháči jsem odbočila blbě a místo po okruhu jsem jela přes centrum. Tam byla šílená dopravní zácpa a horko jak v pekle. No a my máme auto, sice nové ale bez klimatizace, kterou můj muž nesnáší, ale náš bobek málem vyletěl z kůže. Ještě že máme vypínací přední airbag a mohla jsem ho mít u sebe na přední sedačce. Jen co se mě podařilo vymotat z města jsem zastavila, pozor na rychlostní komunikaci u krajnice ve stínu, neb malého už bral amok. Tak jsem ho svlékla do naha, nakrmila, přebalila, odsála jsem si mléko, sednu za volat, otočím klíčem a nic. Doprdele co s tím je????? No nic, tak jsem to zkoušela a ono pořád nic. Já 100km od domova, tj. 1,5h až 2h cesty před náma :? Říkám si hlavně nepanikař, třeba ti někdo pomůže a nebudeš muset nikoho volat. Tak jsem nechala malého bezpečně připoutaného v autě a šla se zeptat do auta, které parkovalo tak 250m předemnou jestli pán nemá startovací kabely - neměl. Asi ve stejné vzdálenosti za mnou stálo další auto, tam slečna, celkem jí to pálilo, sehnala mě číslo na autosalon Peugeot, prý jsou dobří, že mě pomůžou. Bylo 18:45 samosebou tam nikdo nebyl. Všichni odjeli a já jsem se tam najednou octla sama. Začínala jsem už panikařit... Malý řval jak tur :§) , tak jsem ho vzala do náručí a mávala na kolem se řítící vozila. V duchu si říkám: Zasraní Irové... Nikdo nezastavil, ještě jsem jim byla pro zábavu. Naštěstí kolem projíždělo vozilo Garda (zdejší policajti) zase ženská a věděla kulové. Že prý mě zavolá AA. Po zkušenostech z Nového Zélandu jsem věděla, že je to otázka hodin, než přijedou a něco zpraví. Naštěstí mě slíbila, že za mnou pošle jiné vozidlo. Chlapi tam byly i smajákama snad za minutu (předepsanou stovkou rozhodně nejeli). Mrkli na auto, pod kapotu, zkoušeli to startovat a kupodivu jim to taky nešlo :n: Tak že zajedou na služebnu pro startovací kabely. Jenže malý byl protivný a oni furt nejeli, tak jsem to zkusila ještě nastartovat a ono to chytlo :qu: hurááááááá jede se domů!!! Tak jsem ještě počkala na kluky z Gardy, abych jim poděkovala, že se mě tak hezky ujali a pak už jsem si to šupajdila ku domovu. Malý cestu prokoukal, nebo prospal. Doma jsem ho vykoupala a na půl jedenáctou jsem jela pro manžela do práce. Já musím mít vždycky něco extra. :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Právě toho jsem se bála nejvíc, ale naštěstí se pak hezky schladil během té "přestávky", doma se hezky vykoupal a bylo dobře. :one:

Ahoj Megicku,
nooooooooooo takze moc peknej vyletik.Hlavne ze jste to vsechno nakonec zvladli a dorazili s Bertaskem domu.My byli dneska na ockovani a kontrole.Vsechno v poradku a malej ma 6660 gramu :00: doktorka jen valila bulvy jakej je krasavec :-)

holka ty se tada nenudíš co? Já už bych se asi na tvojem místě rozbrečela. No opravdu vydařený výlet :one: :c: }:) Vendula

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka