Nazdarte tetičky :-)

11.06.2008

Jakpak se tu máte?
My jsme stále 2v1. Jen jsme si maličko pošpinili. A hlavinka už je nacpaná tak blbě, že nemůžu ani sedět. Když jsem říkala doktorovi, že když si sednu, připadá mi jako by mě někdo nakopal, tak se akorát dobře bavil :s: Bříško bolívá, monitor opět ukázal kontrakce... a vlastně furt všechno stejný. někdo holt porodí naráz a někdo se s tím patlá a trápí několik týdnů. ALE: zítra ráno jedou obě velké holky na výlety. Takže tu nebude nikdo, kdo by u Natálky počkal, než si ji vyzvedne děda. Takže počítám s tím, že se malej narodí zítra ráno. PROTOŽE zítra ráno se to fakt nehodí :s: :s:

aby to bylo, až se ti to bude hodit ale taky co nejdřív, ať už se netrápíš a my tu oslavujem další :cc):

Tak Ty jsi ještě celá ;) Já si šla na net přečíst, že Mareček je na světě a ono nic. Držím moooc mooc palce, ať je to rychlý a ať je vše v pořádku :cc):

tak to je jasné, to bude ráno, mě zas mamka říkala ještě ne, já musím do práce, a ještě ten večer jsem jí volala, aby v 1 hodinu v noci naklusala hlídat malou, jinak držím palečky :h:

Ahoj Boži, musíš mimíska ukecat, aby měl rozum a vydržel to.... já toho svého v bříšku taky pořád ukecávám, ať to ještě měsíc vydrží a ať moc nezlobí, že se mi v tomhle počásku fakt nechce ležet v nemocnici a zatím poslouchá. Držím ti pěstičky, ať všechno dobře dopadne

In reply to by Ricky

Ahoj Ricky!!! Já ho měsíc přemlouvala, aby vydržel a teď mu domlouvám, aby se vyklubal. Jen to zítřejší ráno by bylo drobet hektický :-)
Tak toho Tvého drobka pohlaď a ať kouká vydržet.
A děkuju!!!

Ahoj Bozi,
moc Te zdravim! Takze jeste 2v1? Uz tu po Tobe byla trosku shanka ...
No jooooo - je to uz narocny - ten finis, co???
Hele, tak drzim palecky, at to hlavne probehne v klidku a v pohode a at uz Te ta hlavinka moc dlouho netlaci!
SHARANE

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka