si musím postěžovat..:-(

11.06.2008

Tak sem se holčiny rozhodla začít bojovat s tou mojí poporodní nadváhou.. NAbuzená dalším shozeným kilčem sem začala s malou chodit na 4 kilometrové procházky ( zatím jsme byli 2x) a ono zrovna musí být tak hnusně!! Ach jo...:-( Tak zas sedím a nic nedělám..přitom ráno sem se potěšila pohledem na váhu, když jsem zjistila, že už je další půlkilčo pryč... Jak bojujete vy??

Ahojky Boruvko,
no tak ja ztloustla v tehu 22 kilo,z porodnice jsem sla o 10 kilo lehci,pak do mesice jsem shodila celkem 17 kilo a ted mi porad zbyvaji 4 kila a ne ne se jich zbavit.Je pravda,ze neco z toho bude asi v prsou,pac produkuju dost :-) ale taky se mi nejak rozsirily boky a do svych dzin se proste nevlezu a to bych mela i s tema 4 kilama :-( Ale zacal jsem aspon cvicit doma-to cviceni od cindy crawford po porodu a mam takovej strojecek na cviceni brcha tak aspons e trochu zpevnit.Ale je to slozity kdyz ma clovek cvicit poo kojeni aby nemel pak blby mliko tak se to obcas da blbe nacasovat,protoze malej kolikrat neni se mnou za jedno :-)

In reply to by Simik

Simiku no já se doma snažila cvičit, mám tu taky něco po porodu, ale malá ani náhodou, ta mě prostě nenechá..takže to zatím řeším právě těma procházkama, jenže to břicho takhle asi neschodím..no musím zabojovat!! ;)

Jé,hurá,taky někdo má stejný trápení jako já.Já přibrala v těhu 32kg a ted mám pořád 15kg nahoře :r: ,vůbec to nejce dolů ,ale já plně kojím,tak doufám že až přestanu kojit tak to půjde dolů.Je to děs,neobléknu vůbec nic na sebe,takže postupně si kupuju všechno nové(dřív jsem měla velikost 36,ted 40 někdy i 42,jsem jak prase,manžel už je ze mě hotovej),aůe co můžu dělat.Chodím 2x denně na prochajdu,občas cvičím a furt jsem tlustá.No tak jsem si postěžovala,tak paa :'zz):
)

In reply to by veru

Já myslím Veru, že nebudeme sami..:-( Ale koukala sem na tvoji fotku zpětně ze 33tt a nevypadala si tlustá... Já si zatím koupila jedny džíny a velikost sem přehnala...jinak jsou mi ty před těhu, ale zapnu je jen proto, že jsou pod pupek..ten mám děsivej...
Taky plně kojím..na jednu stranu je to výhoda, že nepřibírám, i když papkám i sladké a na druhou se nedá držet nějaká dieta, aby bylo všeho dost...

Blbě :r: mám kolem pasu takový hnusný špek a ten se ne a ne ztratit :n: a to chodím s malým na mega procházky, ale je fakt že sežeru na co přijdu. Jím 2x víc než normální smrtelník :a\|: když já mám tak strašný hlad :hu: jsem si myslela, že je to těhu a ono asi ne :!k: asi budu žrout od přírody :pig:

Vydrž prťka vydrž :w: Jednou to přijít musí ;) Já bych se potřebovala spíš zpevnit, jsem jak rosol :jawdrop:

ahojky, tebe už jsem dlouho neviděla :)
já to shodila hned. Po týdnu jsem byla pod váhou před těhu, ale teď tloustnu. cpu se, aby malá přibejvala a spíš přibejvam já. :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka