Všechny Vás zdravím děvčata!!!!

11.06.2008

Majdalenka usnula, máma se naobědvala a přišla jsem se za Vámi podívat a třeba i pokecat, pokud se to moje čertisko neprobere... :) . Pokud ano, tak půjdeme ven na procházku.Potřebuju jí koupit nějakej krém, nebo olejíček na obličej s faktorem a hřeben na vlásky, normálně ten co jsem měla se mi rozpadl... :? . Tak ženský, pište pište at si stihnu pokecat... :s: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo jo záhul to někdy je, ale jsem štastná, že už to mám za sebou a Magdalenku, i když trochu zlobivou u sebe... :) . Tatík, je s náma doma a pomáhá mi je to super, ale někdy je to i horší... ;) .

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Ted momentálně jsem v pohodě, ale mění se to každou hodinkou strávenou s tím naším malým stvořeníčkem... :) . To víš je to první mimčo, tak jsem ze všeho taková vyjukaná.... :s: . No už se mi probudila, tak ji tu držím na ruce...kdyby si viděla, jak kouká... :///: nenechá mámu si pokecat, pokaždé se probere, když dopíšu blog... :s: .

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

tak to bych si taky dala, ale ted nemůžu.... :( . No tak dobrou chut, já musím jít malá už má zase záchvat pláče... :( . Páček

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka