Takhle jsem se klubala na svět...

11.06.2008

:one: 28.5. měla jít maminka na vyvolání a byla z toho docela nesvá,což se mi vůbec nelíbilo :n: proto jsem se rozhodla,že se ozvu sama :girl: nechala jsem ještě maminku chvilku prospat :'zz): a kolem jedné jsem o sobě dala vědět ;) a to bolestmi,které mamka doposud neznala.Pomáhalo jí je rozcházet...a tak asi tři hodiny chodila po bytě sem a tam. Když začaly být pravidelné (kolem čtvrté hodiny ranní)-asi po 4min. a mámě došlo,že to budou asi porodní bolesti,vzbudila tatínka a jelo se do porodnice. Tam jsme porodní asistentku,co měla noční,asi vzbudili :j) ale i tak byla velice příjemná a po prohlídce nám řekla,že jsme otevření asi na 2cm. Co vám budu povídat-maminka se moc bála,toho co porod obnáší :? ale měla u sebe taťku a ten se snažil být jí oporou :one:
Maminka postupně ztrácela pojem o čase-kontrakce sílily..uvolňující sprcha střídala pohupování na balóně..do toho prohlídky.. :00: po nějaké době strašně hodná asistentka propíchla mamce plodovou vodu a bolesti byly pro mamku nesnesitelný :r: a už nevnímala skoro nic.Musela ležet-chvilku na zádech,pak už jen na levým boku.Pomáhala si křičením,sténáním :r: :r: a do toho všeho jsem se rozhodla, že v bříšku ještě zůstanu. Prostě jsem se zasekla v půli cesty-a to rozhodně nebyl dobrej nápad :n: nemohla jsem ani zpátky do teploučka ani na svět :§) pak už si mamka jen pamatuje, že kolem ní bylo spoustu lidí-doktoři,sestřičky,medici...mamka měla dojem,že snad celá porodnice.Přišel i pan primář-vzal kleště a z pomocí maminčina tlačení mě vytáhli :||): Já vám totiž tou hlavičkou tak kroutila, že jen mámino tlačení nestačilo :n: a aby toho nebylo málo, tak jsem to už nemohla vydržet a nadechla se o chvilinku dřív,než jsem měla :§) takže jsem přestávala dýchat,museli mě křísit a kdoví co ještě-radši na to ani nebudu vzpomínat :n: okamžitě mě převezli do dětské nemocnice v jiném městě a já musela skoro týden být bez maminky a tatínka :§) v nemocnici mě strčili na dva dny do inkubátoru a napojili na hadičku,která mi pomáhala dýchat,což jsem nepochopila, protože mně se dýchalo dobře i bez ní-tak jsem si ji sama vytáhla :girl: přeléčili mě tam antibiotiky a v úterý 3.6.jsem konečně odjela s rodiči domů!Byli jsme všichni moc šťastní :c: :h: :k: O maminku mezi tím výborně pečovali v porodnici-byli tam všichni strašně hodní a trpělivý :w: mamka byla sice ještě slabá,ale protože se jí po mně strašně stýskalo,snažila se o to,aby ji co nejjdřív pustili a tak mě v sobotu 31.5. poprvé viděla...a byla z toho láska na první pohled :c: :h:

:girl: moje jméno je Jolanka,vážila jsem 2880g a měřila 50cm

:qu: :qu: :qu: Gratulujeme Tobe i mamince, ze jste to tak zvladly... Pokazdy, kdyz ctu o porodech, tak me to tak dojima, ze rvu... a jsem stastna za vas, ze jste v poradku. Drzim pesticky, at se tesite uz jen zdravicka a pohodicky a aby uz ti nestrkali zadny hadicky nikam... :-) :k: :k: :cc):

Ahoj Jolanko,moc krásně si popsala svůj příchod na svět.... :) Přeji ti mnoho zdravíčka hodně radosti do života :k:

Holky,děkujem!!! :k: Jolanka je opravdu velká bojovnice :one: a strašně hodný miminko :e): ta doba po porodu bez ní byla deprimující,ale díky bohu je to už za náma :w:

Jolanko, jsi přenádherné statečné miminko :c: a mamince tleskáme :qu: ,že to tak zvládla a a´t se vám daří už jenom dobře. :a:

krásně jsi to napsala a tvoje holčička, je vážně kouzelná... neskutečná... jako panenka z cukru...
Tak vám přeju jen a jen štěstíčko, zdravíčko a hodně lásky... :k: :k: :k:

Všem vám móóóóóóóc děkujeme!!! :girl: ta bolest za tak křehounký stvořeníčko opravdu stála :w: :w: :w: a vlastně už jsem na ni skoro zapomněla.

Ještě jsem zapomněla napsat,že mě vytáhli v 10:52-takže to ani nebylo zas tak dlouhý,ale o to víc náročný.

Jolanko,vítej na světě,bud hodně zdravá a mimince a tatínkovi dělej jen samou radost!!!!Jsi krásnoučká :girl:

:cc): No to byla teda sílá!Moooooooooc gratuluji a přeji vám holky hooooodně zdravíčka.Jste obě moc statečnééééééééééééééééé. :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

Ahojky, moooc krásně popsané. Jolanko už od malička seš šikulka. A mamince a tatínkovi moooc gratuluju.

gratuluju :one: ke krásné princezničce :qu: :\x: :girl: Obě jste byly moc šikovné :a: :qu:

moc krásně jsi to napsala, až mám husí kůži, a jsem ráda že všechno dobře dopadlo, jste holky statečné, tak ještě jednou gratuluji ke krásné princezničce, a ať jste zdravé :k: :qu: :qu: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky