III.zapis

11.06.2008

Ahoj vsechny, tak se mi krati casik v praci a koncem cervna odchazim na materskou dovolenou. V praci to pekne flakam a spise serfuji na netu po vecickach pro mimiska, ale nic neobjednavam. Rikam, si zda nejsme divna kdyz nemam skoro nic zarizeno. Ani kocarek, vanicku atd.:-( o vikendu jsem koupila par dupacek, ale neni to zadny zaklad. mela bych se do toho co nejdrive pustit. Aby jsem nebyla pak prekvapena kolik malo casu mi zbyva. Je na to nekdo podobne?:-) Jinak pohyby a pupik mi roste jako o zavod. A nejvic snad prsa:-(( Tak se mejte krasne a vsechny se opatrujte. Vase Hanka

Hani, jsem na tom podobně jako ty. Jsem 26tt a zatím taky nic moc nakoupeno, pro kočárek se stále nemůžu rozhodnout, tak to furt odkládám. Vanička, postýlka taky nic :n: , jen pár věciček, co jsem neodolala a musela malýmu koupit a většinu podědím, tak oblečení moc řešit nemusím. Jinak v práci taky nic nedělám, jsem tu do konce července. 1.7. má nastoupit nová kolegyně, tak to už pak budu muset něco dělat. Je to ale hrůza jsem tak strašně líná, dělám jenom to co fakt musím. A už se těším až těch 6 týdnů do porodu nebudu muset vstávat brzo a válet se ráno v posteli, ale už teď vím, že mě to bude bavit jen chvilku a bude mi to tady všechno chybět. :r:

In reply to by Simira

ja jsem s vyberem kocarku uplne hotova. Nerada bych koupila kocarek, ktery mi pak nebude vyhovovat, Vim, ze chci klasiku ctyrkolku do terenu. Ale vyber je tak obrosvky a kazda z nas ma jiny vkus:-)) tak ze tech typu je hromada. Nekdy si rikam, ze je skoda ze to neni jak za nasich maminech, ktery meli Libertu a dve barvy:-)) uvazuji o kocarku Emmaljunga, ale nejsem proste rozhodnuta i kdyz jsem z neho nejvice nadsena. Jeste se chci podivat na Bebecar Stylo AT..ten jsem tady nasla ted u holek v bloku:-)) Ja si vsechny oblecky musim koupit jelikoz nic nepodenime, ale na zacatek budu kupovat hdone veci v bazarech. Jinak nas ceka s manzelem pristi vikend malovani celeho baraku a predelavani pokoju:-)) tak ze fakt kompletni zmeny. Ty mas nejaky typ na kocarek? Jinak v praci jiz mam novou kolegyni, ktere jsem vse jiz predala a akorat kazim kolegum pracovni moralku, tim ze nic nedelam:-)) Na materskou se tesim, ale zaroven vim, ze to na mne bude doma padat a steje do prace budu jezdit lidi otravovat:-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky