Dotaz na maminy a jedno malinky zamysleni i pro tehule

11.06.2008

Holky taky vam ty deti tak prdej ??malej strasne prdi docela casto hlavne po jidle v noci a po ranu..a i patricne smrdi..je to normalni??az tak prdet??teda on nemel ani jednou problem ze by trpel na zarazeny prdiky a ze by ho to bolelo coz je dobre..A to na zamysleni je : myslite ze miminka v brisku prdej??
Doufam ze to nikdo nepovazujete nesmysli ale ptam se zajima me to..

kikatko, muj malej taky prdi jak o zavod :s: a nejlepsi je kdyz si řachne treba na zahradce v hospudce a lidi koukaj po me :s: :s: :s:

Markéta taky strašně prdí! Jí říkám jak taková malá prdelka může tak strašně prdět.....o smaradu raděj nemluvě :sick: ! Máme asi zdravé děti! :s:

Moje malá má necelý měsíc a prdí jak starej chlap.Hlavně je to sranda,když ji někdo obdivuje načančanou v kočárku a ona začne vytrubovat :!k:

Kikatko mě malej taky strašně prdí ;) to jsou rány mě to kolikrát i v noci vzbudí jak to duní v tý plínce :s: a smrdí hlavně když má kakat, kaká ob den, ale to je jak starej chlap :00: . Já si myslím že v bříšku neprděj :n: vlastně pořádně nejedí a střeva jim začnou fungovat ař po narození ;) Ale kdo ví třeba už střílí :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky