tak jsme už málem jeli a já nakonec usnula

Anonym (neověřeno)
11.06.2008

Já se z toho fakt po.... Tak jsem včera tady po té diskusi o žehlení doma úplně všechno vyžehlila,uvařila guláš,jahodový knedlíky,nakoupila a v noci jsem se vzbudila horkem ve 2.10 ,no začala jsem mít "krásné" bolesti a hlavně křížáky.Tak jsem si tam lebedila a okolo 4.30 jsem si řekla,že za hodinu vzbudím miláčka,že jedeme a tak.No,holky,já po 5 hod. normálně usnula.Teď jsem jak spráskaný pes.Břicho mě teda bolí,ale asi z toho zase nic nebude.Já tady snad polezu po stromech.

:cc): :cc): :cc): Ty jsi moje chuďátko :\/: !!!Ale já myslím,že už to tady bude cobydup :||): !!!Já jsem se v noci taky vzbudila horkem :00: a měla jsem křeče v bříšku :jawdrop: ,až jsem měla strach,ale pak jsem si vzpoměla,že jsem spápla móóóc třešní :hu: a na to jsem si dala podmáslí :!k: :!k: :!k: !!!Jsem zkrátka troubelín :c: !Teď se chystám na koupák :qu: ,je tady zase vedro,tak půjdu plavčit :ww: .Ale po stromech nelez :n: ,nejsi opička :!k: !!! :a: :a: :a:

Já jsem rodila první dítě o 17dní dřív než podle PM a o 3 dny než podle UTZ. Tak třeba ti to vyjde taky. U mně to bylo tak, že v neděli už jsem byla v porodnici, že se něco děje, ale nic z toho nebylo a pak najednou ve čtvrtek v noci mi praskla voda. Den předtíma ten den jsem říkala, že je mi nejlíp za celý těhotenství ani břicho mě nijak netížilo...tak uvidíš. Každá to máme jinak..Přeji ať to jde dobře a jste zdraví...Míša

ivka222

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

ne ne ne ne nééééé dneska to nebude,koukla jsem na tvůj termín,jen ať je prcek kde je,ty to vydržíš prtka

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

aha tak to jo tak to už by se dalo myslala jsem že máš ještě skoro měsíc protožeto máš tak napsané ve svojem účtu, termín 4.7.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky