Prosím o radu ohledně jména holčičky

10.06.2008

Holky, chtěla jsem vás poprosit, co si myslíte o jménech na holčičku typu Liliana apod. Moc by se mi líbilo říkat Lilly a tak, ale komu jsem to řekla, tak se to moc nezdá... Nechci nějak extra cizí jméno, ale chtěla bych, aby bylo zajímavé...Tak mi poraďte, nechtěla bych naši holčičku odsoudit ke komplexům....Děkuji moc.

Ahojkyy.. nemám moc ráda cizí jména nebo takový ty zvláštní hity, co teď letí.. ALE LILIANA JE OPRAVDU NÁDHERNÉ JMÉNO! :qu: Jdi do něj! Malé rozhodně komplexy nezpůsobíš!! :one: :h:

Tak se dívám, že ti chlapi tomu jménu nějak nefandí, ale asi když se to týká jejich holčiček, že?? No uvidíme. Míša

ahojky kdyz jsem jeste nevedala co to bude chtela jsem lilianu ale ten muj rekl striktne ne... :( Me to prijde jako krasne jmeno..Jinak ted ke druhemu diteti kdyz to bude holka tak mam schvalenou Samantu :)

Jeee,to je krásný! Že mě to taky nenapadlo... Fakt hezký! Do komplexů s tak krásným něžným jménem? To snad ne. Já mám Izabelu a taky jsem měla prvně strach i lidi někdy divně koukají,ale už na to kašlu. Lilly je krása!

ahojky,jméno Liliana je fakt neobvyklý a zajímavý,zní tak nějak zvláštně.ségra z něj byla taky unešená,měli ho připravený,ale maj kluka.takže pokud ti pasuje k příjmení,není co řešit :girl: :a:

Holky, to jste mi udělali radost, já ještě uvidím co a jak. Manžel není extra proti, libí se mu i Bibiana, tak ještě uvidíme... A co Bibi?? Míša

ahoj,to je super jméno Liliana,mě se totiž líbí to Lilly!!!Uvažovala jsem o tom jméně taky,ale nakonec dám přednost Agátce,když to bude holka!ale jdi do toho!!!!!jaký máte příjmení??to taky záleží dost na tom,aby se to hodilo k příjmení,teda aspon u mě!

Taky se mi líbila Lilian, ale neprošlo to, tak jsem zkoušela Lindu...., ale to taky neprošlo. Navíc čekáme kluka :-)

me se liliana osobne moc libi taky jsem nad ni uvazovala ale doma neprosla tak budeme mit lucinku :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky