Poprvé u doktora

05.11.2007

Ahojte všichni. Tak jsem v pátek vyrazila poprvé k doktorovi, celá natěšená, že uvidím konečně mimíska... Paní doktorka mě prohlédla, spočítala těhu podle MS na 8+2 a poslala na ultrazvuk. Jiná paní doktorka se na ultrazvuku rozplývala nad tou mojí fazolkou a povídala, že jsme podle velikosti 6 + 0.Že máme přijít během 14 dnů ještě jednou na kontrolní ultrazvuk, že je ještě hodně špatně vidět srdíčko ( jen náznak, ale ještě netepe). Prý se mám dojít domluvit zpátky za doktorkou na ambulanci. No a víte, co mi pověděla? Mám přijít hned ve středu, ať to můžem hned vyčistit.... Mám počítat s tím, že je to 50:50, ale vůbec to nevadí, je to přirozená selekce a my se můžem po 3 měsících začít snažit znova. Tak mám z té středy docela vítr.

můj doktor taky v 6 týdnu neviděl srdeční činnost, tak jsem dostala nějaké prášky na podporu no a vidíš za chvíli rodím:-)

Ahoj Boži,myslim si že je to ještě brzo na naký závěry,já bych počkala až na ten kontrolní ultrazvuk.Držim palečky ale myslim si že to dopadne dobře.

Jj.Božo,já to měla podobné.Ještě v 7tt nebylo vidět srdeční akci.Tak mě dr.nechala doma a nasadila mi Duphaston-nějaké hormony na udržení.Bylo to buď anebo.A co myslíš??Jsem tu a ve 28tt,ve stř.začínám 29tt.Tak držím pěsti,aby to i tobě dopadlo dobře:-)))

ahojky Boži, já jsem taky byla na první kontrole v 6tt a dr mi řekla, že je tam jen váček a nic nebylo vidět, tak si mě pozvala až za měsíc na kontrolu
držím ti pěstičky a pak se hnedka ozvi, co a jak, ju!!!!!!!!!!!
:-)))))))))))))))))

In reply to by Boža

Boži i já v 6tt neměla srdíčko,šli jsme na kontrolu až za 3něděle.Víš co bych udělala,šla bych k jinému lékaři nebo zpět k té lékařce co ti potvrdila ten 6tt a řekla bych jí co ti tvá lékařka řekla.
Bože můj kam to dnešní zdravotnictví spěje.A příště si vem chlapa sebou a pokud ti řekne něco takového tak at ji jednu hupsne do zadku!!!

In reply to by Boža

TAk to je pěkná kráva!!! Nenech se!! Třeba má pravdu, ale třeba ne...mě když přijali s tím mimoděložním, tak sem jim normálně nedala souhlas s operací, protože ten doktor říkal, že to vypadá na mimoděložní, ale 100% to nevěděl a přsto, že sem měla plný bříško krve a bolelo to, tak sem doufala, že ten mimís je jen schovaný..no nebyl,ale čekali jsme ještě 14dní, než to bylo vidět 100%...tak se nedej!!

In reply to by Monča K.

Můj doktor když se mu v 7.týdnu zdálo že srdíčko nebije a že mimi neporostlo za týden, tak mě poslal do nemocnice ať mi tam taky udělají UT a jaký na to budou mít názor oni, nerozhodoval by se sám, lepší je názor dvou lékařů!! A když jedna pitka řekne že jsi podle PM 8.týden a druhá že podle UT 6.týden, a hned tě chce brát na vyčištění, tak jsou to pěkné krávy a vůbec já už se nebudu rozčilovat, protože ti doktoři jsou fakt magoři!!!!!!!!!!!!!

In reply to by Monča K.

Na vyčištění mě chce vzít ta, co spočítala ten 8. týden. Ona řekla 8. a mimčo je podle ultrazvuku velké jako v 6. Zkrátka není tak veliké, jak si paní doktorka vymyslela. Jojo, pipina. Kdyby v celém špitále jedna byla, tak na ni narazím já :-(

In reply to by Boža

JO já to pochopila že tě chce čistit ta co řekla 8.týden!A to neví že jsi mohla otěhotnět jiný den??Ježíš to je kráva, já bych podle PM měla už mít dávno porod za sebou. Můj doktor říká že UT je přesnější než výpočet podle PM, tak ji to vzkaž, ale až za týden,jo? TeĎ tam nechoď

In reply to by Boža

Ale vždyť je to tak normálně..tedy většinou...8tt podle PM, ale doopravdy člověk většinou otěhotní až 14dní po menstruaci..což odpovídá 6tt...to já fakt nechápu, to vím i já a nejsem doktorka...

Ahojky, tak to ti budu moc držet pěstičky!! Máš tak krásnou zdravou radost, ale nikdy to není 100%,to víme... Tak to holka vydrž a moc se nenervuj... Přeci jen je moc malinký,my jsme ho v 6tt skoro vůbec neviděli a to co dr viděla říkala, že nemůže úplně 100% říct...takže klid...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky