kluk nebo holka?

09.06.2008

Ahojky všichni,tak jsem se dneska dozvěděla nové poznávací znamení,jak poznat co nosíme v bříšku a to dle bradavek.Pokud jsou ty malé bradavičky kolem velké bradavky uspořádané pěkně dokola, jako dle kružítka vedle sebe,měl by to být chlapeček a pokud neuspořádaně,tak holčička.Slyšely jste už o tom někdo?Říkala mi to dneska kamarádka,že to zná od její babičky a švagrové to prej taky vyšlo,tak jsem se chtěla zeptat,jak jste na tom vy které už víte,co to bude.Strašně by mě to zajímalo,jak to u Vás sedí.Papínek a díky za přízpěvky. :cc):

to slysim poprve,me to podle toho vychazi, ze bych mela mit kluka,tak uvidim mam 28 tyden a porad nevim kdo bydli v mem brisku.

to slysim poprve,me to podle toho vychazi, ze bych mela mit kluka,tak uvidim mam 28 tyden a porad nevim kdo bydli v mem brisku.

:s: bradavky a bradavičky mám furt stejné a mám holčičku a teď prý čekám kluka, tak to je ňáké divné né? Jo a nesměju se tobě ale tomu co všechno lidi nevymyslí ;) Vendula

tak to budu čumět, až porodim holku, zatím mi všechny "zaručený" poznávací znamení sedí na holčinu :s:

In reply to by efika

jojo, na holku, jim na holku, bříško mám na holku, snubák je na holku a nevim co všechno....pardon, jsem v těhu krásná, to je na kluka :s:
no ale podle výsledký z plodovky mám v bříšku kluka......a nebo mám cizí výsledky z plodovky :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky