dotaz na maminky - zvedání hlavičky !!!!!!!!!!!!!!!

08.06.2008

holky, prosím vás, když v leže chytnete děťátkám ruce a zatáhnete, zvednou z podložky hlavičku? Malému jsou 4. měsíce a nechce a já nevím jestli má na to ještě čas anebo je něco špatně. Když to zkusí mamka a ono to nejde tak vždycky nahodí útrpný obličej, sdělí mi, že já i brácha jsme to uměli už o měsíc dřív a začne se tvářit, že je něco špatně a mě to drtí.. já vím, že to nemyslí špatně, ale... prostě bych ráda znala váš názor.Budu ráda za každou odpověď.

ahojik vubec nemej strach a zkus to cvicit casteji, nam zase maly nechtel past konciky doktorka plasila ale my jsme doma poctive cvicili a ted paseme jedna basen, neboj vse se nauci :k:

ahojik vubec nemej strach a zkus to cvicit casteji, nam zase maly nechtel past konciky doktorka plasila ale my jsme doma poctive cvicili a ted paseme jedna basen, neboj vse se nauci :k:

každé mimi je jiné...malá to třeba už uměla, zvedala hlavičku, ale někdy měla prostě dny, kdy se jí nechtělo :ww: ...zkoušej ho zvedat za ručičky častěji...a doktorka to na poradně nezkoušela?

In reply to by Hanka H.

vubec ne. jen ho zveda jako nad hlavu, zkousi jestli pase, a jeste nejaky reflexy, ale tohle nezkousela. ale ted pujdem za 14 dni na ockovani tak se ji zeptam.

každé mimi je jiné aby ses nedivila jak pak bude všechno umět hned najednou dej mu čas však on to zvládne neboj se:)

ahojky, tak malá se mi z leže za ruce přitahuje do sedu už od cca 3 měsíců, i na kontrole ve 3 měsících to u Viktorky naše doktorka zkoušela a malá ji zvedla, tak nevím, ale teď už se malá když ji chytnu za ručičky nejprve posadí a pak si i stoupne, ale každé mimi je jiné, dej mu čas

Já si myslím, že jestli pase koníčky, tak je to v pořádku!!! Malá pase koníčky od 8 týdnů, teď samozřejmně mnohem lépe než v 8 týdnech a za ručičky to taky moc nedělám :n: Třeba bude malej polínější, vždyť je to jedno, ale nepanikařila bych!!! Však půjdeš do poradny, tak se zeptej.....

moje prdola to zveda hlavicku od 3mesice ale jen rano. odpoledne je unavena auz se ji echce. ted bude mit4 a uz ji zveda pekne. kamoska ma chlapecka a ten ji nechtel zvedat hlavicku vubec. snad od 58 mece. ale unich byl naky problem s motoikou a museli cvicit vojtovou metodu. uz je o ok ak drzim palecky

In reply to by Hankitacz

jak rikas ze doktorka vas vzdycky pochvali. nas taky az si rikam ze sem opravdu pysna matka ze nas doktorka chvali jak je sikovna pekna a tak a kdyz vyjdu z ordinace do cekarny a vidim ty ostatni deti tak si rikam- dalsi pro pochvalu prosim.......myslim ze to maj pene naucene :///:

Ahojky, ale zrovna tenhle způsob zvedání prcků je fakt dost nevhodný pro jejich páteř a co na bříšku...to hlavičku drží? Jestli jo, tak je všechno v pořádku. :one:

In reply to by Ajka007

ajko, koniky pase uz vystavne, vecer je sice unavenejsi ale i tak.. on se spis prohyba v zadech - jako do luku, ale na druhou stranu mu to nejde..
A ja vim ze to neni dobry, ja ho tim nechci trapit, jen ze si rikam, ze uz by mohl a ono ne. A kdyby mi to mamka porad nepripominala, tak se tim nezabyvam vubec . :-)

In reply to by Hankitacz

No vidíš, tak to je šikulka :qu: Ono je to těžký, protože naše maminy měli o vývoje dítěte úplně jiné informace, ale ty se řiď podle sebe :one: . Mě mamina taky říká, že jsem se sedu hned chodila, a vynechala jsem lezení a dneska by mi za to doktorka skoro utrhla hlavu. prý si má prcek projít všemi fázemi vývoje :00: Určitě dej na svůj instinkt ;)

Malému jsou 3 a někdy se to povede a někdy ne.. když se mu to povede - když má asi náladu nebo dost sil - nevím.. tak ho zkusím do sedu.. ale on se tam cpe sám, když už tu hlavičku zvedne..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka