jmeno

08.06.2008

ahoj, nevim jestli nekoho ulovim na odpoved :s: , ale jake jmeno by jste dali ke prijmeni Seidel? manzel chtel Forresta, pak Qida... to uz se mi povedlo mu to rozmluvit, a ja jsem ted mela v ruce kalendar a opravdu neviiiim... :\\: tak jestli mate chut a naladu budu rada za kazdou odpoved.... :°:

In reply to by MarSil

Risa byl nas kocour a prejelo nam ho auto a Rene se mu nelibi.... nemam to lehky.... ale nastesti je jeste dost casu. Az budu v 8.-9.mesici, tak budu cist nahlas z kalendare a u ktereho jmena me mimi kopne, tak ho pojmenujeme :) :) :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tys koukala na serial na Nove o tech novinarich, vid? :\x: Viktor je nas svedek ze svatby, takze ten neprojde :ww:

:cc): :cc): :cc): Jakub,Šimon nebo Daniel?K vašemu příjmení jde snad jakékoli jméno :one: . :a: :a: :a:

In reply to by Shisatej

tak to me nenapadlo.... asi znam malo Denisu :s: :s: :s: :s: :s: :s: ale mas pravdu, to jmeno k tomu primo svadi! tak mu budeme rikat "milacku" a az z toho bude mit rozum, tak si jmeno vybera sam :00:

já znám jednoho a ten se jmenuje Michal, tak to bych nedala, ale líbilo byse mi třeba Tadeáš, a ty víš určitě že to bude kluk?

Prijmeni je docela neutralni takže fakt mužeš dal cokoliv......

sebastian, tobias, tadeas, matyas, tomas, david............

In reply to by Shisatej

tak ty jsi z meho testa, me se totiz libi vsechny co jsi napsala, ale manzelovi ne, Sebastian se mi libi moc, ale pry neni cesky, Tobias a Tadeas se mu nelibi vubec, Matyas je synovec, Tomas manzel, David neprosel.... tak pry by mu sedel Jachym.... ja opravdu neviiiiiiim :n:

In reply to by lulisek

benedikt, Benjamin, daniel, dominik,Filip, František,jan,Kristyan, Kryštof,Lukaš,Martin,Michal, Marek, Matouš, Mikulaš,ondřerj,Patrik,radek, Romank, robert? rOBIN,Štepan,Timotej,Viktor, Vít, Vitezslav,Vojtech,

In reply to by Shisatej

kdyby te napadlo mezinarodni :s: to by se libilo tchyni, ze pry az malymu budou Cechy male, tak ze vycestuje do sveta a tak aby nemel problem se jmenem :///: ale me je to v podstate jedno, chci aby se mu to jmeno libilo a aby nam jednou za nej nevynadal .... Simon je uzasnej, ale ted znam dve miminka jmenem Simon, Jonaska mam taky 2x u kamaradu, Jakub je syn meho byvaleho, se kterym se nemusim (s byvalym), co mas za chytrou knihu?

In reply to by lulisek

jak se vase ditge bude jmenovat a je to asi 700 stranek o jemnech atd.
No vyber neco z toho vyberu co jsem posilala před chvili neb jinak už jsou tam silenosti

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mam par mesicu na to abych ji sehnala, ale jmena, ktery jsi mi vypsala se mi opravdu libi a uz jsem si je v kalendari vsechny oznacila a uz je jen musim ukazat tomu panovi, co si udelal se mnou dite, ale nechce ho pojmenovat stejne jako ja! a holt si bude muset vybrat!!! rodit budu ja, mam prednostni pravo na volbu jmena :s: :s: tak ti mockrat dekuju za cas a odpovedi :h: bajecna zena :ww:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka