slavíme

08.06.2008

Dneska má Mathias 4 měsíce!!! To to letí, to je šílený.. Vždyť mám pocit, že jsem tak před týdnem rodila :-) Přidám pár fotek - jak se malej změnil. Teď tu leží u mě a mlátí do hrazdičky a děsně jí nadává :D No aspoň mi to tak přijde...
Jo a ještě dnes slavíme DEN OTCŮ... přítel slaví poprvé (u nich doma se slaví každou druhou červnovou neděli)...

Gratulujeme!! Moc vám to sluší!! My už máme tři měsíce a změnili jsme se úplně šíleně!! :-) Den otců je super, ale tady u nás to není , nebo jo?

In reply to by Borůvka

boruvko ja myslim ze my to nemame.. ale zavedla bych to i tady.. je to nahodou moc prima svatek.. skoro tak prima jak den matek :D :s:
ze se zmenili vid? to je uplne sileny, me prisel porad stejnej ale vcera jsem si prohlizela fotky z porodnice a vubec jsem ho tam nemohla poznat..:-)

Jo jo,letí to hrozně,taky mám strach,že mi to moc rychle uteče.Mathias je překrásný miminko,moc vám to spolu sluší rodinko. :one: :///:

Aháááááááá,to nesmím říct příteli,taky by něco chtěl....Tyo toto letí,fakt,malej je úžasnej....gratulujeme společně s Alenkou :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka