Holení

07.06.2008

Rozhodla jsem se,že tady uspořádám takovou malou diskuzi.Na téma : Čím si holíte nohy ???

Nejčastěji používám břity na všechno... mám i depilační strojek, který ale nevytáhnu jak je rok dlouhý - přijde mi to zdlouhavý, bolestivý...
A v zimě občas použiju vosk.

já si holím celý nohy, podpaží a frndu žiletkama od wilkinsona, gilette a mydlím si je dětským mýdlem a potom se mažu krémém s aleo vera a nemám na nohou jedinou červenou tečku ;) ...ale kolikrát si uříznu kus nohy :///:

holím si je břitem od gilete,ale ted už mi holení zajištuje přítel.jsem jako sud a jde to špatně.

Holky jak to děláte? Já si koupila dámský holící strojek a ted i depilační, ale ani s jedním se mi nepodaří oholit... :? jen si sedřu kůži a chlupy ( většina ) zůstávají a trvá to šíleně dlouho. Takže opět Mach 3 turbo vítězí ! ://: S voskovým páskem to dopadlo tak, že jsem tejden nemohla vylézt v sukni, jelikož se mi nepodařilo dostat vosk z nohy. Jsem prostě totální nemehlo.... :-( :§)

In reply to by Johanna

Já jsem nejdřív na depilace voskem chodila ke kosmetičce a teď mi jen stačí to přejet těma páskama, ale musí to pak otírat takovýma speciálníma navlhčenýma kapesníčkama aby tam nezůstal ten vosk...teď chodí k té kosmetičce depilovat záda můj přítel a já se chodím jen dívat...to je teprve masakr!!!

Strojek - depilační krém mi chloupky max. upálil - a stejně byly vidět a vypadalo to hrozně. Holt - nemám jen pár chloupků :s: :s: :s:

In reply to by Ditousek

Já vám tááák závidím. Já krémy zkoušela a opravdu - místo toho, aby se chloupky uvolnily a vypadly, tak se skroutily a spálily :00: :( . Ale zkoušela jsem i vosk - ale jsem líná na to ty chloupky nechat dorůst :n: . A kdyžybyly moc krátké, tak mi je ten vosk nevzal všechny :n: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

hmm třeba třísla,auau ,to by bylo.To já používám Venus holící strojek a teď sjem si na léto koupila depilační krém Veet .Mám s ním zkušenost,že mi to s ním vydrželo déle hladké.TAk nějak přes týden

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky