Ahoj maminky..

04.11.2007

Ahoj těhulky,přeji vám krásnou neděli... Já sem celá rozlámaná, byli jsme včera na hřbitově a nemůžu říct, že je to zrovna blízko. Dneska mě bolí lítka jako blázen..:-)) To bude tou váhouco chudák moje tělo musí nosit..:-))
Dneska se spíš flákáme,ale měli bychom hrabat listí...miláček ale usl, tak sem zaběhla za vámi.. Co vy?? Copak děláte a jak se máte??

ahojky boruvko, my uklizeli vcera a hrabali listi a dneska jsem z toho taky takova rozlamana, tak jen odpocivame, :-)

In reply to by Beruska07

No já se nakonec vydala sama..s buřtíkem pro koťátko...a zjistila sem, že přítel tchýně to pohrabal...měla návštěvu, kterou on nemá rád, tak chodil furt kouřit a u toho hrabal..hodnej...:-))) Já se pomazlila s koťátkem a šla domů..dostala sem buchtu a koukli jsme na moonka, umyli nádobí a už se flákám tu..:-))

In reply to by Borůvka

ty se nebojíš kočičí nemoci? Já když vidím kočku, tak se ani na ni nepodívám a taky nejsem ráda, když malá jde za kočkami, odháním ji od nich. Jedna holčička měla kočičí nemoc a od té doby kočky nemusím. Né že bych je neměla ráda, prožila jsem celé mládí s nimi, ale postupem času si uvdomuji, kolik taková číča má nemocí :(.

In reply to by Janini

To určitě...každopádně já se snažím dodržovat pokyny, ale o tom, že nesmím hladit kočky nikde nic nepíšou...:-))) dokonce i kočičku mám,ale nechala sem ji v Praze našim..vadí mi hlavně ty chlupy...
Nojo, říká se co člověk to názor...někteří žijou na statcích a to by se museli zbláznit, co všechno nesmějí...

In reply to by Janini

TAk mi to nedalo a našla sem si články o kočkách, asi nejvýstižnější je tento úryvek...:V poslední době jsem zaslechla jeden zajímavý názor: prý když je žena těhotná, neměla by mít ve své blízkosti kočku, aby se od ní nenakazila nějakou nemocí, která by mohla uškodit i dítěti. Tak jsem se pro jistotu a zajímavost informovala u odborníků, jak to s těmi nemocemi od koček vlastně je a zjistila jsem, že jediné, co by mohla těhotná žena od kočky dostat je toxoplasmóza, a to za dále uvedených podmínek:
Jojo, máme i sklípkany..máme jich trošku víc...3 dospělý a 9 maličkých, právě od tý co je na fotce...já to docela mám ráda, vždy sem pavouka chtěla...takže mi to nijak nevadí, i když potkat pavouka venku, tak mě trefí infarkt..:-DDDDDD

Samozřejmě pokud vidíš kočku, která už na první pohled vypadá dost nezdravě, tak s tou se tedy nemazlím...:-)))

In reply to by Borůvka

jj, vidíš, na každým šprochu, pravdy trochu :). Já se jim raději vyhýbám, i když bych si je ráda pohladila, jsou miloučké :).
Já mít doma tolik ,,podivných zvířat"-doufám že se neurazíš, pavouků, tak zešílím... :D... Tak se ještě chvíli drž od těch čičinek dál, at pak nelituješ, nemyslím tu tvoji, ta vypadá zdravě:), je pěkná...

In reply to by Janini

Děkuju...:-)))
Já naštěstí ne a neurážím se, to ani nejde,každej máme rádi jiný zvířátka...:-))
Minule nám vylezl veliký "obecný" pavouk ze sklepa..máme nad ním zrovna koupelnu a já se sprchuju,kouknu k ručníkům a tam potvora cca 4cm v průměru..vůbec sem nelenila nahá, mokrá vylézt z vany a utíkat pro miláčka, ať s tím něco dělá!!! :-DDDD nesmějí být volný,zavřený mi neva..:-))

ahojky borůvko, já jsem myla okna, dokud ještě můžu ;) a uklízela, ostatně to už dělám den co den cel dva týdny, uklízím a už mi z toho hrabe. Tak jsem si na chviličku sedla abych se za Vámi po dlouhé době podívala a zeptala se jak se tu všichni máte. ;) Hezkou neděli.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já už sem se bála, že tě něco trápilo...tak takhle to ještě jde..kor když se můžeš dospat přes den..já to měla na sobotu..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-DDDDDDDDDDDD aŽ ZAČNEŠ psát dsjfhil ntucmif ghnnfu, tak už budeš spinkat..:-))

In reply to by pitrisek (neověřeno)

Hmm..musíš aspoň hodně pít a pokud možno šťávy z ovoce a zeleniny a mlíko, to všechno má kalorie apřitom zatíží žaludek jen málo..taky tu někdo doporučoval zázvorový lízátka..prodávaj je v lékárnách...
U nás vede hokej a florbal..pak hned v těsném závěsu ringo..já jsem absolutní nesportovec, takže to budou mít aspoň z jedné strany..

In reply to by pitrisek (neověřeno)

Jojo, ringo toje přesně ono!!
Co se týká liží..no tak těm sem se vyhla úplně..samozřejmě, ten můj je miluje...on totiž asi vše co se týká sportu,nevím kterej nedělá, snad plavání...na lyžáku sem nabyla..minulý rok nebyl sníh a já byla stejně v nemocnici a pak nemohla nic dělat..no a letos mám v bříšku mimíska..přístí rok budemimísek ještě moc malý,no ale ten další už to asi zkusím...
Pejska nemáme..já sem víc na kočičky, ale ty taky nemáme..měla sem, ale nechala sem ho u rodičů..
Pejska ale chceme, ale dostane ho až prcek, když bude hodnej, za odměnu..děti vždycky chtějí zvířátko..:-))

In reply to by pitrisek (neověřeno)

My máme koťátka volně žijící, vlastně je měli spíš sousedi, byli divoký a vůbec s nikým se nechtěli mazlit..ale my jsme některé obrátili na strau mazlení, že je to vlastně fajn...teď je tam jedno malé, černé kotě a je úplně umazlení..místo listí sem se s ním mazlila..a donesla mu buřtík..tak přiběhli ještě dvě..:-))
Hihi..já šikovná..no musím si říkat, že budu,mám strašně malé sebevědomí...

Taky přeji krásnou neděli :-) Já držím siestu :-) Včera jsme byli u známých a domů jsme dorazili až ve 2 ráno. Sama jsem se divila, jak jsem to vydržela :-) Ráno se mi sice trochu hůř vylízalo z postele, ale přítel byl na nohou už od půl 7 a byl tak hrozně aktivní, ža tady uklidil a já už pak nemusela nic dělat :-)) Jen jsem šla se psem ven, pak jsme jeli nakoupit a já uvařila. No a po obědě na nás padla taková únava, že jsem vytuhli u televize :-) Pavel ve 2 odjel do práce a já jsem teď docela čilá. Né že bych chtěla něco dělat, ale uržím se na nohou a oči se mi nezavírají, tak se cítím celkem fajn :-))

In reply to by cheshire.cat

Tak to se máš hezky...:-)) já z nějakého důvodu vstávala brzy, tak sem utřela prach a poklidila v pokoji,pověsila prádlo,u té příležitosti sundala suché a rovnou ho vyžehlila,zcela nepochopitelně,to já totiž moc nedělám...oběd vařil miláček, tak sem jen prostřela, pakjsme zalehli k pohádce a po ní já si vlezla sem a miláček šel spát...a já mám furt nějak energii..:-))

In reply to by Borůvka

Tak to se máš, že tvůj vařil oběd, ten můj nebyl schopnej ani okrájet brambory :-)) Ale zase tady udělal plno jiný práce, tak ho v kuchyni nedržím :-)) A hlavně včera se 'trochu' napil, tak z něho ta energie pěkně rychle vyprchala a když teď odjížděl do práce, tak se jenom plazil :-)

In reply to by cheshire.cat

Chudák, tak to je miho líto...u nás vždy letí slívka,to víš hranice moravy..:-))) A když to přepískne tak chudinka celý den jen leží..no mětoneva,aspoň se přitulím..:-))
Ani ten můj často nevaří, ale to nevadí,když zastanou jinou práci..:-)) já vařím ráda..:-)

In reply to by Borůvka

Já ho moc nelituju, on byl včera tak rozjetej, že se vyloženě těšil, až se s kámošema napije a pobaví :-) Když došla zelená, tak přišla na řadu taky slivovice, pak jelcin, fernet a taky skotská... no bylo toho dost :-) A teď byl spíš unavenej, ale špatně mu nebylo, takže až přijde domů, vyhajá se a na večer tady má zase zelenou... :-))

In reply to by Borůvka

Přesně tak :-) Už jsme hrozně dlouho nikde večer nebyli a on si toho začíná vážit a taky pořádně užívat. Dneska k nám jde na návštěvu jeho kamarád s přítelkyní, kteří na tom jsou ohledně těhu stejně jako my, tak to spolu chtějí zapít :-)

In reply to by cheshire.cat

Tak tomáš fajn, že máš kolem sebe takhle taky maminu...máte společný téma..:-)) Já tu zatím nikoho nemám,ale začala sem chodit na to cvičení, tak je to lepší..:-)) přišlomi jakobych si sedla s kámoškama..a do toho se protáhla..super..

In reply to by Borůvka

No my se právě moc často nevídáme, tak se těším, až porovnáme pupky a poklábosíme :-)) Taky žádnou jinou těhuli kolem sebe nemám, to spíš Pavel má plno známých, který čekaj, nebo rodí, ale neni s nima moc v kontaktu, tak žádný rodinný seance nepořádáme :-))

Ahoj Borůvko tak to listí ti nezávidím.Já mám dneska moji klasickou neděli kdy nic nedělám.ted jsem vylezla ze sprchy jinak jsme se s manželem naobídkovaly on jel přezout na zomní a já sedla tady.Potom jak dorazí tak budeme asi koukat na dvd a samo u toho papkat jinak u mě nic nového.Tak lítko pěkně masíruj at tě to rychleji přejde no jo nožičky ted dostavají trochu více zabrat:-)

In reply to by miky

Ahoj Boruvko,
My jsme pred chvili prisli z prochazky, tak jsem rychle strcila pect buchtu a pak musim udelat ten pozdni obed:-) No a vecer pujdem do kina na Alzbetu. Takze dneska taky nenudim, ale hrabat listi by se mi taky nechtelo. Tak se na to vyprdni, ono stejne jeste napada a budes moct hrabat znova.

In reply to by klarac

.-)) Takto máte krásnou neděli... Já se docela těším na to hrabání..nijak zvlášť se nedřu a přitomněco dělám, tak mám pocit, že dělám něco pro sebe..:-))
A teď pojedeme zase na víkend do Prahy a už tovypadá dost ošklivě..:-(
Buchtu..mňam...:-))

In reply to by miky

No trochu víc...:-)) My jsme dneska měli makrelu, ugrilovanou a byla to úplně bomba..to mi zvedlo náladu, taková dobrůtka..:-)))
Večer mi miláček pro změnu zdrhne na hokej, takbudu zase sama..tenhle týden měltedy sportovní...

In reply to by Borůvka

Tak to jo :-) To běž pěkně hrabat :-)) Já bych na zahradu pracovat nešla protože vím, že bych tam byla sama :-( Přítel by spíš dělal něco tady nebo v garáži, na zahradu bych ho určitě nevytáhla :-)

In reply to by cheshire.cat

No u nás musí, za jedna,to není až zas taková legrace s tím bříškem a za dva,někdomusí vylézt na garáž a na kůlnu a hezky to listí smíst..a to uznej, že nebudu já,když to všechno tak klouže..:-)) Ale sama taky jít nechci a on spinká..:-))

In reply to by Borůvka

No jo chlapy mj taky nějak moc těch zájmů vid?Ale tak příjde z hokeje tak už bude celý tvůj.Tak makrelku to ja nepapkám koupím si někdy tak max.takovou tu vakuovanou to filé jinak ryby moc nemusím což je pro můj organismus škoda,ale nedá se nic dělati:-)

In reply to by klarac

Jé pstruha na másle bych si taky dala :-) Sice jsem ještě plná z obědu, ale nejaký místečko by se tam určitě našlo, nechceš mě pozvat? :-))) Já ho měla naposledy snad, když mi bylo 10 a soused nám je donesl ještě čersvě ulovený a doteďka jsem na to nezapoměla, taková to byla pochoutka! :-))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka