Jsem blbá...

06.06.2008

všem se moc omlouvám a zároveň děkuju těm, které chctěli abych neodcházela - moc mě to hřeje u :h: . Dneska se toho na mě sesypalo strašně moc :r: .....tchýně, malej celý dopoledne brečel, babička se zhoršila, a druhá babka se zbláznila......ale přes poledne jsem chvilku spinkala s dětma, ale potom se i malej zase vzbudil a zase řve.....jedu s nima k našim abych si trochu odpočala, nějak je toho na mě moc.
A nebojte, nenchám vás tu....už se s bodama deru na přední místa a teď bych měla odejít...nene, tu radost vám neudělám :s:
A ještě jednou všem moc DĚKUJU :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:

ufffffffff, no zaplatpambu berunko :-) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :\x: :\x: :\x: :dance: :dance: :qu: :qu: :qu: :h: :h: :h: :h: :h:

ahoj Kettynko.Já taky vůbec nevím o co šlo. Ale jistá jsem si jedním,že ty odtud neodejdeš a budeš tu tvrdnout a psát příspěvky ještě v padesáti. To bude bodíků,pane :///: Stejně se jednou sejdeme v blázinci....už někdo nějak pojmenoval závislost na internetu? :s:

janka.82

Vítej zpátky. A už nám to nikdy nedělej :w: :w: :w: :w: :w: :w: :w: :h: :h: :h: :h: :h: :a: :a: :a: :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky