Krásné dopoledne, ráda bych se vás

06.06.2008

zeptala maminky, kdy vaše dětičky začali být trošičku samostatnější. Tím myslím, kdy už je zaujal naplno kolotoč či hrazdička a vydrželi si tam hrát sami delší dobu. Nám je osm týdnů a teda nic moc. Malé je nejlíp u mě v náručí, pokud nespí samozřejmě. Díky za názory.

Moje mala se na kolotoc zacla divat asi v jednom mesici.A prestal ji bavit ve trech.Kazdy decko je ale jiny .Tak se podle nas nesrovnavej.Ted je ji 5 mesicu a premysli jak ty kramy z toho kolotoce urvat :!k:

In reply to by eva.sm

Ahoj Evi, já ti nevím, ale každé dítě je opravdu jiné. Můj starší syn - ten se s kolotočem nesmířil nikdy. Kouknul na něj a tím to zhaslo. Ale na kraje postýlky jsem mu navázala hodně na pevno provázek - očka - a na ně navlíkla takový ten řetěz na kočárek . Měl z toho před sebou čáru - brzo zjistil, že když do toho bouchne nebo zatáhne, že to zachrastí a zahýbe se to - tak to ho bavilo. Ale pozor, musí to být napnuté (dala jsem tam delší, on zatáh - řetěz se vrátil - a malý ječel a ječel ... Ale přežil to bez následků :s: :s: :s: )

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka