Spravnacky !!!

06.06.2008

jasne kdyz se tu nekdo napada na dotazky to resite ze?? atd. ale kdyz tady nejaka si vezme do huby neci dite to se vam zda v poradku fkat pekny -- rozbrecela jsem se a to hlavne kvuli boze..nic sem ji neudelal a ona je tak hnusna!!! Odhlasim se a uplne to tady zrusim...kdyz ji tak prekazim .. Mejte se holky hezky .. a at vam drobecci hezky rostou a nenarozena at jsouv poradku a zdrava a ty co se snazi at jim to vyjde :a: :a:

task ty tu mluvíš jak otevřenej kanál, já ti na to jjen odpovím, že se to nehodí... ty na mě vyrukuješ s hromadou urážek a špatná jsem já????????????????? Tak si polib prdel, nádhero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kikatko neblázni, sice nevím o co jde, ale to by byla škoda, aby si zahodila tolik měsíců co jsem chodíš. Pája

ivka222

to byla hádka mezi váma dvěma,a nechtěla jsem do toho vkládat,ale určitě vím kikatko,že jsi si to jen špatně vyložila,už mlčím už mlčím :? :?

Kikatko prosím Tě nech toho....zítra bude líp. Kašli na to! Člověk někdy řekne něco co ani říct nechtěl :n: :r: To bude zase dobrý....neodcházej beruško :h:

Kikatko prosím tě, nedělej ukvapené závěry, nikam nechoď, to se stává, že tady vznikne konflikt, ale aby jsi odcházela to přece není nutné, tak se prosím tě uklidni, zajdi za prckem :h: :h: , počančej se s ním, a bude dobře :dance: :one:

Jasne,vsichni se odhleste zruste ucty a ja tu budu sama.Nestiham to tady cist.Mala knuci ,musela jsem ji prealit a nakrmit.Tak ja to tady zrusim taky at je legrace.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:///: len tak ako mimichodom, pokial budeme mat chlapecka, tak je to Matěj na 100%....más krasnych synov :\x: :one: :cc): :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky