Krásný večer aspoň Vám....

05.06.2008

já jsem tak vytočená, že dostat tu Jandof-ku pod ruku tak.......tak nic, protože je těhotná, ale naštvala mě uplně maximálně. Dneska se mi teda jako sama ozvala - zřejmě reagovala na včerejší diskuzi tady co jsem zavedla kuli ní.....a dneska mi teda jako řekla, že ten balík fakt chce...a co myslíte???Balík leží stále na poště a zase mi neodpivídá. Tak jen pro pořádek....BACHA NA JANDOF-KU!!!!!!!!Nedá se jí věřit!To mi ještě psala, že dneska balík poslali zpět - tak jsem si volala k nim na poštu a posílají ho až zítra.....a pani na poště mi řekla, že jí dávali už i druhou upomínku a vůbec na nic od nich nereagovala..... A to mi ještě napsala, že má 16 dní před porodem jiné starosti než internet a poštu.....což jsem nepochopila, když jsem jí posílala autosedačku a oblečení pro miminko???!!!!No nic, končím s ní!!!!
A jak se jinak máte? :k:

ivka222

ahojík kettynko!!!nic si z toho nedělej jsou horší věci,třeba globální oteplování :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, každopádně jí hodim do bazárku a uvidím...třeby jednou ji někdo bude chtít ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky bych se bála...proto jsem to udělala pčřes dobírku, ale ode dneška...bu%d na účet nebo nic.... ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já vím...proto je lepší na tu dobírku.....když ono je to vlastně prašť jak uhoď...

Ahoj Kettynko, a ake to bolo oblecenie? Ja by som si ho mozno zobrala, sice mám termin az v listopadu, ale pokial by to bolo nieco neutralneho, tak by som si to vzala. S tou autosedackou Ti asi nepomozem, lebo tu budem mat spolu s kocarom.
Zatial pa
jana

ahoj Kettynko,ráno jsem na tebe myslela jak jsi asi dopadla....ta holka to asi opravdu nemá v hlavince v pořádku. já jsem dneska dostala balíček od mimibazárku a od jitušky jsem dostala krémik a dupajdy...asi je lepší aby lidi posílali peníze předem na účet...já jsem sice kupující než prodávající ale neumim si představitže bych poslala prachy a balík nikde.to by mě asi seklo.buď ráda,že aspoň balíček dostaneš zpátky :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je fofr :) , ještě nedávno jsi byla v 11tt ;) .........hlavní je, že jste v pořádku :h: My se máme taky moc fajn.... ;)

ahoj kettynko, vůbec se nerozčiluj ale já bych se taky rozčílila, jsem ta povaho no! A co malá je ok? Já se cítím jak zpráskaný pes ale to u mě není žádná novinka co? Manžílek opět pryč a já se už modlím ať má malá vytrhnuté ty mandle bo z toho mám strach, jsem ňáká hysterická nebo co! Vendula

In reply to by Vendula28

Ale mě to tak sere - už ji mohla mít dávno jiná maminka, která jí potřebuje a vím, že by si jí vzala..... ale co, seru na ní (jandof-ku) ať si trhne protézou. Nejsi hysterka, taky bych plašila :00: , No Kája je v pohodě, si se jenom lekhla....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka