La_cheri

03.11.2007

Psala mi La_cheri že byla na monitoru a srdíčko malého mělo místama i 203 a chvilku 107 a děloha až 120. Prý její mamka už nadává ať ji to vyvolají,ale oni nechcou. Bože co to je za nemocnici!!! Budou čekat až nakonec něco poserou!!!

Tak prý mamka mluvila s doktorkou a ta jí řekla že ten monitor je v pořádku, takže děloha 120 je normál a že to vyznělo jak kdyby ta doktorka říkala že si tu bolest jen vymýšlí a přitom jí ta doktorka ani neviděla. To je fakt síla!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Prý tam bude zítra její doktor tak s ním promluví, no tak nějak od středy

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já ji napsala že nevím, kdybych to věděla, tak to dělám taky:-)) jedině ať tam běhá po schodech,ale to ji asi nedovolí, nebo až přijede ten její tak ať někam zalezou:-) Dnes ještě nepsala, má tam přijít mamka udělat bordel, tak uvidíme, včera prý porodila holka co sní ležela na pokoji byla ve 34.týdnu, tak z toho byla zase na nervy.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teď mi psala, cituji: Už fakt nemůžu, monitor ani nestačí na dělohu,mám 120, mám zvýšenou teplotu a prý musím vydržet,dají mi zase infuze, vše mě bolí a už jsem zoufalá,už nemůžu. Další nemocnici mám 50km od bydliště a co jsem slyšela je to tam ještě horší. Už nemám sílu na nic, jen ležím a tečou mi slzy. Všechny pozdravuj.

In reply to by Monča K.

to snad není pravda, ve kterém špitále, proboha je? chudinka, mocinky ji od nás pozdravuj, a držíme ji pěstičky, strašně ráda bych pro ni něco udělala, ale nenapadá mě nic, čím bych jí mohla ulevit. DRŽ SE, JSME S TEBOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-((( no to si snad děláš srandu???!!!To jsou ale hovada,oni tu holku tam snad budou trápit ještě měsíc.Opravdu....:-((((((

jejda toz to je hruza chudasek, ta musi byt vystresovana a chudak mimi , kdo vi co se v tom brisku deje, nevim na co ti doktori cekaji je to hruza!!!snad ta mamka tam udela kraval moc La cheri pozdravuj at se drzi

měřili to srdíčko a bylo kolem 180, tak mě brali do té nemocncie a říkali, že kdyby to nekleslo, že mi vyvolají porod...tak to se tedy divím, že ji i mimčo takhle trápí...vždyť se může soci stát...a děloha 120????...mě dneska sestra říkala, že u 60 už je to k porodu.....no to je děs, co se teď děje....:-(

Chudinka! Proč jí ti doktoři takhle trápí? Mimi už má přece dobrou váhu, tak proč takhle riskují?! Snad bude ona i malý v pořádku. Držím jim pěsti.

In reply to by cheshire.cat

dozrávají plíce, malý kluci to mají horší než holky, mají víc komplikací, tak asi pro to....ale není to žádná sranda, takhle se pěkně vynervuju a bude to horší, chudák holka.A co ten její chlap, podporuje ji aspoň, nebo stojí za prd?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

problémy má od nějakého 25.týdne. Ale teď je zas zpátky v nemocnici od pondělí a ty problémy má tak od čtvrtku

Chudinka La_Cheri,je mi jí líto.Hlavně musí být z toho už unavená a vynervovaná.Oni opravdu dokud se něco nestane tak si nedají pokoj.Když už má mimi dobrou váhu,tak nechápu proč už ji nenechají aby porodila.Člověk aby se za chvilku bál svěřit se doktorovi a potom budou chtít za vše takové prachy!!!!!!!!!!!!

tak to je hnus ta nemocnice, vždyť mylý už má pěknou váhu, tak co ji pořád trápí??? snad to zvládne chudinka...

Mončo pozdravuj La_cheri ,že přeji hlavně sílu a aby bylo mmi v pořádku.A hlavně at už ji doktorři netrápí!!!

Chudera La_cheri ta si vystojí. Ti doktoři jsou fakt hrozní,nechápu proč jí to nevyvolají,když má problémy.Pozdravuj ji a ať se drží, moc na ni myslím

In reply to by Maki

Porad na ni myslim to nase zdravotnicvi je fakt na jednu vec a to na H . . . . ja mam take pocit ze s nami zachazi jak s vecima a ne s lidima a jeste k tomu kdyz jde o tolik pro nas zenu dulezite veci.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky